Showbiz

Tzancă Uraganu, amenințat de niște interlopi foarte periculoși. Mesajul manelistului: „Sunt dispuși la ani mulți de pușcărie”

schedule 10 dec. 2023, 12:15

Tzancă Uraganu, amenințat de niște interlopi foarte periculoși. Mesajul manelistului: „Sunt dispuși la ani mulți de pușcărie”
Sursa foto: Instagram Tzanca Uraganu

Tzancă Uraganu este amenințat de niște interlopi foarte periculoși și le-a transmis fanilor un mesaj pe Instagram despre situația prin care trece. Iată ce a povestit!

Tzancă Uraganu, urmărit și amenințat de niște interlopi

Situația prin care trece Tzancă Uraganu din cauza interlopilor care sunt pe urmele lui nu este deloc una ușoară. Deși este ascultat și iubit de multă lume, nu toată lumea îl are la suflet pe cunosctul manelist. Unii ar da orice să îi facă rău și ar fi dispuși să facă ani buni de pușcărie, doar pentru a-l vedea jos, iar despre acest lucru le-a vorbit și el miilor de fani pe care îi are pe rețelele sociale.

Cântărețul de manele este foarte speriat de ceea ce i s-ar putea întâmpla și preferă să stea ascuns pentru o vreme, conștient fiind că într-un asemenea moment nu poate ieși nicăieri, deoarece interlopii care stau pe urmele lui sunt niște oameni extrem de periculoși și în stare de orice.

''Stau într-un loc ascuns pentru că nu prea mai pot ieși nicăieri. Sunt amenințat de niște interlopi foarte periculoși. Foarte renumiți, în același timp, m-au amenințat. Bineînțeles că, am fost și tâlhărit de ei.
Mi-au luat și o mașină care se află în custodia poliției. (...). Sunt niște oameni foarte periculoși, deja sunt dispuși la ani mulți de pușcărie. Eu sunt undeva ascuns. Oamenii ăștia îmi cer bani, îmi cer taxă de protecție, vor să vină după mine să le dau bani. Le-am mai dat de atâtea ori.'', a transmis manelistul, pe rețelele sociale.

De asemenea, el a recunoscut că le-a dat deja foarte mulți bani și refuză să o mai facă, după ce interlopii respectivi i-au cerut din nou o taxă de protecție. Mai mult de atât, ei i-au luat o mașină care se afla în custodia poliției, acela fiind momentul în care și-a dat seama că nu este deloc o glumă.

În trecut, lucrurile nu erau atât de rele între ei, iar Tzancă Uraganu era respectat pe oriunde mergea și chiar era invitat să stea la masă cu ei, ca și cum făcea parte din familie.

„Oamenii m-au respectat peste tot pe unde am fost. Mi-au dat și bani și nici nu mi-au cerut banii înapoi niciodată, nici măcar banii lor. Niciodată nu am avut nici cea mai mică discuție, nici cea mai mică problemă, oamenii sunt foarte respectuoși (...) Am mers de drag la ei, am fost și invitat la ei în familie, am stat la masă ca un invitat, nu ca lăutar. Am stat la masă și ca lăutar și ca invitat, pentru că este o legătură de familie”, a mai zis el, pe TiKTok.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---