Showbiz

Bia Khalifa, scandal cu iubita lui Tzancă Uraganu. De la ce a pornit: „Marymar a fost invizibilă”

schedule 16 ian. 2024, 13:16

Bia Khalifa, scandal cu iubita lui Tzancă Uraganu. De la ce a pornit: „Marymar a fost invizibilă”
Sursa foto: YouTube emyinpersoana

Un nou scandal în lumea mondenă între Bia Khalifa și iubita lui Tzancă Uraganu, Marymar. Blondina nu a avut prea multe cuvinte bune de zis la adresa ei.

Bia Khalifa, scandal cu iubita lui Tzancă Uraganu

Bia Khalifa a atras din nou atenția asupra sa, după ce în noaptea de Revelion a petrecut în același loc în care a fost și Tzancă Uraganu. Vedeta a postat o filmare pe rețelele sociale pe care a văzut-o și partenera de viață a manelistului, Marymar. Între cele două a pornit un real scandal, motiv pentru care fosta iubită a lui Dani Mocanu vrea să poarte o discuție cu femeia.

Ea nu a dorit nici să lase lucrurile așa, ci a dat o serie de explicații. Sora este o mare fană a cântărețului de manele, tocmai din această cauză a decis să petreacă noaptea dintre ani în restaurantul cu pricina. De asemenea, a menționat că nici nu a remarcat-o pe iubita lui și că nu avea nici cea mai mică idee cine era. Ceea ce a deranjat-o de fapt pe partenera de viață a lui Tzancă Uraganu a fost filmarea postată de ea în mediul online, pentru că dansa alături de el, ceea ce nu i s-a părut deloc în regulă.

”Sora mea ascultă Tzancă Uraganu, iar acum cum mă știu cu el de când eram foarte mică, aveam 16 ani, am zis că hai să mergem la un restaurant unde cântă el de Revelion. Eu nici nu am văzut-o pe Marymar pentru că eu când intru undeva se vede, eu când intru undeva strălucesc, se luminează tot. Marymar a fost invizibilă, nici nu știam cine e. Am pus un clip pe Tik Tok după ce am dansat cu toții și femeia a zis că de ce am dansat cu Tzancă. În primul și primul rând de ce stai cu un artist, să nu uităm că i-a făcut un copil forțat, iar nevastă-sa e Lambada.”, a declarat Bia Khalifa, conform cancan.ro.

Marymar a jignit-o destul de tare, iar ea nu a putut să stea cu mâinile în sân, ba chiar i-a atras atenția asupra faptului că nu reușește nimic altceva decât să își pună iubitul într-o lumină proastă. Bia Khalifa consideră că se agită în zadar, pentru că ei nu au niciun fel de legătură unul celălalt.

”Ea m-a făcut prostitută, iar ea e videochatistă. Eu nu am fost prostituată în viața mea. A folosit niște cuvinte de îl face pe Tzancă de rușine. E o țarancă. Nici nu știu cu ce să o compar, e un dop cu gura mai mare decât sticla. Se agită degeaba că am treabă cu bărbatul ei, se agită degeaba. De ce e așa nesigură pe ea? Hai să ținem cont că el cântă, am voie să-l apreciez ca artist. Are femeie turbată și are nevoie de injecții pentru deturbare?
Nu am nicio treabă cu el, eu am familia mea, sunt atâția bărbați pe lumea asta, n-am nevoie de complicații. O aștept la Timișoara să îmi bată covoarele. Îi fac un ceai de mușețel, o învăț să danseze, să se țină în formă. Vorbim ca fetele. Ce aveți, mă? Poate vine să-mi facă curat la domiciliu. Eu sunt gospodină, fată de casă, nu am nicio treabă cu scandalurile. Sunt domnișoară”, a mai zis Bia Khalifa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---