Showbiz

Bia Khalifa și Dani Mocanu s-au împăcat. Primele declarații ale creatoarei de conținut pentru adulți: „În cazul nostru este iubire”

schedule 19 sept. 2023, 09:48

Bia Khalifa și Dani Mocanu s-au împăcat. Primele declarații ale creatoarei de conținut pentru adulți: „În cazul nostru este iubire”
Sursa foto: YouTube theXclusive

Împăcarea momentului în lumea mondenă. Bia Khalifa și Dani Mocanu au decis să mai dea o șansă iubirii lor, după ce s-au separat cu scandal. Iată ce a declarat creatoarea de conținut!


Bia Khalifa și Dani Mocanu, din nou împreună

Bia Khalifa și Dani Mocanu au format un cuplu, în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era doar o adolescentă, dar din nefericire, lucrurile nu au funcționat deloc bine între ei și s-au despărțit cu scandal. Aceștia și-au adus acuzații grave pe internet, la vremea respectivă și nimeni nu credea că vor ajunge să se împace sau măcar să mai schimbe o vorbă, în cazul în care s-ar fi întâlnit pe undeva.

Având în vedere certurile din trecut, șocul împăcării lor a fost unul și mai mare. Bia Khalifa a dat deja și primele declarații despre asta și a recunoscut că s-a întâmplat acum ceva timp în urmă, datorită faptului că s-au maturizat, au înțeles că nu au proecedat corect și se iubesc mai tare ca oricând. Au trecut șapte ani de când s-au cunoscut, iar blondina a povestit că în toți acești ani nu a făcut altceva decât să încerce să o țină aproape.

Creatoarea de conținut pentru adulți a dat de înțeles că nu crede în prietenie după iubire, ci este de părere că este ori ură, ori indiferență.

"Da, noi ne-am împăcat de foarte mult timp! Atât eu, cât și Dani, ne-am maturizat. Mi-ar plăcea să opresc timpul acum, ne înțelegem atât de bine, și ca iubiți, și ca prieteni. Este o buclă temporară care se tot repetă. De 7 ani, de când mă cunosc cu el, a reușit să mă țină aproape, are niște calități extraordinare. Noi degeaba încercăm să fim prieteni, nu există așa ceva după iubire, este ori ura, ori indiferență. În cazul nostru este iubire și așa a fost mereu.", a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că manelistul se află în arest la domiciliu, ceea ce îl împiedică să se bucure de viață așa cum și-ar fi dorit. Cu toate acestea, se văd des, dar nu își fac planuri de viitor, pentru că nu consideră că a venit momentul pentru așa ceva. Preferă să lase lucrurile așa cum au venit și să vadă cum va merge relația lor în continuare.

"Noi ne vedem des, acum are Joanna mașină, sora mea, și mergem pe la el, acum pe 19-20 ma duc la el. Nu ne facem planuri, îl cunoașteți destul de bine pe Dani Mocanu, precum o cunoașteți și pe Bia Khalifa. Pentru o discuție de viitor nu este momentul, știm, și eu, și el ce vrem, dar nu este încă momentul să ne spunem unul celuilalt. Ținând cont că fratele meu este și la închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o, știu cât este de greu să fii izolat și închis, acum are cea mai multă nevoie de mine, Dani. Dar mai ales Tibi, fratele meu pe care îl iubesc din toată inima.
Nu îmi place să văd persoanele dragi că suferă, privați de libertate. Fratele meu, Tibi, este la fel de important ca Dani. Nu am încercat vreodată sa îl înlocuiesc, dacă am avut ceva cu alți bărbați, înseamna că așa a fost. Dar sunt chestii de moment... Dani este primul bărbat din viața mea și cred că așa o să rămână. Pentru că deja am ce îmi doresc, eu nu mai am motive să caut.", a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---