Showbiz

Bia Khalifa, despre suferințele din trecut. Vedeta a avut o copilărie grea: „Nu am simțit iubire”

schedule 24 iul. 2023, 12:11

Bia Khalifa a oferit un interviu sincer și emoționant în cadrul căruia a vorbit despre suferințele din trecut. Vedeta a avut o copilărie grea, motiv pentru care a luat mai apoi câteva decizii de pe urma cărora a avut de suferit. Ce a declarat blondina!

Bia Khalifa, despre suferințele din trecut

Bia Khalifa a ajuns unde și-a dorit, are succes și știe ce își dorește, dar mai presus de toate este o femeie fericită care se bucură din plin de fiecare zi din viața sa, dar nu a fost mereu așa. Invitată fiind în cadrul emisiunii online „În Oglindă”, a simțit nevoia să își deschidă sufletul atât în fața prezentatorului, cât și în fața celor care îi urmăresc și le-a vorbit despre suferințele pe care le-a îndurat în trecut. A avut o copilărie grea și nici adolescența acesteia nu a fost una de care să își aducă aminte cu drag.

Creatoarea de conținut pentru adulți a început prin a spune că trăia într-o continuă teroare, din cauza tatălui ei care nu s-a comportat niciodată cu ea așa cum ar trebui să o facă un părinte. De asemenea, a precizat că a durut-o cel mai tare faptul că nu a simțit deloc iubire din partea lui, iar cel mai tare și-ar dori să aibă o relație cu el și să îl simtă aproape, oricând are nevoie.

În plus, a precizat că el este și cel care i-a cauzat toate traumele și frustrările din copilărie, precum și ideea că nu este bună la școală, pe vremea când era în Italia. Oricât și-ar fi dorit să își termine școala nu a reușit și crede că este doar vina tatălui său. Visa sa devină arhitect, să aibă un loc de muncă pe care să îl îndrăgeascăm din toată inima, pentru că este bună la desen, dar nu a reușit să își îndeplinească visul.

”Eu am trăit într-o continuă teroare. Eu nu am simțit iubire din partea lui tati. Nu mă sună de Crăciun, de ziua mea. Visul meu ar fi să am o relație bună cu el, să am un tată acolo. Pentru mine e iertat, dar din cauza lui am multe traume și frustrări. Ca ideea, eu eram bună la școală când eram în Italia, dar nu am terminat din cauza lui. Eu voiam să mă fac arhitect, voiam să am un job mișto, sunt foarte bună la desen, asta mi-a plăcut mereu să fac, de când eram mică”, a povestit Bia Khalifa, pentru theXclusive.

Tocmai din acest motiv, a plecat de acasă la vârsta de doar 15 ani, unde și-a început cariera, a început să facă mulți bani și a rămas în București.

”Am plecat de acasă la 15 ani, am plecat la București, am zis că stau două zile, m-am oprit la primul hotel pe care l-am găsit. Când am intrat, era o masă mare la intrare și acolo era Florin Salam, m-a văzut, a zis „hello, pune-te la masă cu noi” sau nu mai știu ce a zis, am zis ok și mi-a pus 2-3 întrebări. Știu că el m-a ajutat și mi-a zis ”dansează, dacă vrei să faci bani”. M-a ajutat cu evenimente, am fost dansatoare, da, la 15 ani, eram minoră. Am făcut foarte mulți bani în perioada aia, îmi mergea extrem de bine, am dansat cu artiști buni”, a mai zis ea.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---