Showbiz

Bia Khalifa, primele declarații despre întâlnirea cu 6ix9ine. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Ne cunoșteam dinainte”

schedule 11 mai 2023, 09:30

Bia Khalifa, primele declarații despre întâlnirea cu 6ix9ine. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei: „Ne cunoșteam dinainte”
Sursa foto: YouTube SicraN

Bia Khalifa a vorbit, spre bucuria fanilor, în sfârșit, despre întâlnirea pe care a avut-o cu 6ix9ine zilele trecute. Acesta a venit în România pentru prima dată, a susținut un concert memorabil în cadrul festivalului „Beach, Please!”, dar cu o seară înainte s-a distrat așa cum se cuvine într-un club de fițe din Capitală.

Bia Khalifa, despre întâlnirea cu 6ix9ine

6ix9ine a fost surprins, cu o seară înainte de a urca pe scena de la „Beach, Please!”, într-un club din București și nu orice fel de club, ci unul cunoscut și de fițe în compania mai multor femei, printre care se afla și Bia Khalifa. Nu doar că se afla pe acolo, dar s-a și sărutat pasional cu artistul internațional, iar imaginile respective au ajuns pe internet. Așa cum era de așteptat, au existat și încă există multe comentarii legate de ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă, unele dintre ele fiind de-a dreptul amuzante, dar au lipsit până acum declarațiile creatoarei de conținut despre ceea ce s-a petrecut acolo.

Nu doar blondina a pus imaginile în care se sărutau la Story, ci și el, ceea ce a dus la și mai multe comentarii venite din partea fanilor. Ei bine, la câteva zile după, Bia Khalifa a decis să dea și ea câteva declarații în acest sens și a început prin a spune că ei se cunoșteau dinainte, doar că nu se mai văzuseră față în față, așa că venirea lui în România a fost ocazia ideală, pentru ca acest lucru să se întâmple.

Mai mult de atât, creatoarea de conținut pentru adulți a mai zis că s-au cunoscut pe internet și că a existat ceva mai mult între ei, nu doar un sărut, dar crede că nu era nevoie să zică lucrul acesta, pentru că a fost de la sine înțeles lucrul acesta. Bia și-a anunțat fanii curioși unde pot găsi imaginile cu răspunsurile la întrebările pe care și le-au tot pus zilele acestea, iar pe ei nu i-a mirat nimic.

„Noi ne cunoșteam dinainte, el a venit în România acum și a fost prima noastră tangență față-n față, dar noi ne știam dinainte. Ne-am cunoscut pe internet. Da, a mai existat și altceva în afară de sărut și s-a dat de înțeles cu acele inimioare albe și albastre. Noi, fetele care facem Only Fans, când vrem să anunțăm că urmează ceva content punem o inimioară albă și albastră și a pus acolo numele meu și acele inimioare. A mai existat și altceva între noi, restul e la mine pe Only Fans”, a declarat Bia Khalifa, conform spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---