Showbiz

Bia Khalifa vrea să i se facă dreptate. I-a trimis lui Fulgy executorul la ușă: „Dacă nu își dă seama de cât de gravă e situația…”

schedule 14 apr. 2023, 10:53

Bia Khalifa vrea să i se facă dreptate. I-a trimis lui Fulgy executorul la ușă: „Dacă nu își dă seama de cât de gravă e situația…”
Sursa foto: YouTube WOWNews

Bia Khalifa nu vrea să îl ierte pe fostul ei partener de viață, Fulgy, iar recent acesta s-a trezit cu executorul la ușă. Iată ce a declarat creatoarea de conținut despre această situație!

Bia Khalifa i-a trimis executorul lui Fulgy

Fulgy și Bia Khalifa au fost împreună, timp de câteva săptămâni, doar că lucrurile nu s-au terminat prea bine între ei. Deși ar fi trebuit, după părerea multora dintre fanii lor, ca relația să fie una de domeniul trecutului, creatoarea de conținut pentru adulți nu vrea să lase lucrurile nerezolvate.

Astfel, recent, ea i-a trimis fostului partener de viață scrisoare transmisă de avocatul ei, cu ajutorul unui executor, de care crede că ar trebui să țină cont. În același timp, speră că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani să realizeze cât de gravă este situația, pentru că nu ar fi fost conștient de aceste lucruri până acum.

”Executorul s-a dus să-i lase scrisoarea transmisă de avocatul meu, respectiv Ionuț Dojan. Dacă după această scrisoare nu își dă seama de cât de gravă e situația, nu e conștient... Eu dacă aș fi primit-o, aș fi rezolvat situația. Dacă el nu rezolvă înseamnă că nu e conștient de ce se întâmplă și de consecințele pe care le are”, a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.

Vedeta are și un plan de rezervă, în cazul în care nici de data aceasta fiul Clejanilor nu va ține cont de scrisoarea pe care a primit-o, având la dispoziție doar trei zile pentru a se ocupa de solicitarea primită din partea executorului. Ei bine, Bia Khalifa vrea să primească desăgubiri pentru lucrurile pe care le-a pierdut, dar și pentru amenda pe care a primit-o în Milano, iar în caz contrar, ea a zis clar că nu va sta cu mâinile în sân și va face o plângere penală, pentru ca lucrurile să se rezolve, să își recupereze bani, dar și pentru a-și face dreptate.

”Prin această scrisoare îi e transmis că mi-a luat chestiile, le-a purtat, trebuie să mi le despăgubească, trebuie să-mi despugubească și amenda din Milano, laptopul spart, telefonul. El are trei zile să-mi dea chestiile, dacă nu îi vor face plângere penală”, a mai zis ea. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---