Showbiz

Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy. Ce a afirmat despre fiul Clejanilor: „Sunt singură, regina s-a întors”

schedule 23 feb. 2023, 08:37

Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy. Ce a afirmat despre fiul Clejanilor: „Sunt singură, regina s-a întors”
Sursa foto: Instagram Bia Khalifa

Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy, chiar pe contul ei oficial de Instagram unde este urmărită de mii de oameni interesați mai ales de viața sa privată. Creatoarea de conținut pentru adulți a făcut și câteva afirmații dure despre partenerul ei de viață, pe care mulți le-au considerat ca fiind total nepotrivite. Iată ce a povestit blondina!

Bia Khalifa, despre despărțirea de fiul Clejanillor

În urmă cu câteva zile bune, Bia Khalifa și Fulgy au anunțat pe toată lumea faptul că sunt împreună și chiar că s-au mutat împreună. Păreau fericiți și vorbeau extrem de frumos unul despre celălalt și chiar părea că fiecare și-a găsit sufletul pereche, doar că fericirea lor nu a durat pentru prea mult timp, iar cea care a confirmat separarea, în mediul online, este chiar fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Vedeta a început prin a spune că se simte foarte bine că a scăpat de fiul Clejanilor, pe care l-a făcut „sărac” și a ținut să precizeze imediat după aceea faptul că a fost cea care a decis să pună capăt relației lor care era încă la început, tocmai pentru ca oamenii care o urmăresc să nu își facă o impresie greșită. Mai mult de atât, blondina a precizat că dacă Fulgy este cuminte, nici măcar nu le va povesti oamenilor ce anume s-a petrecut cu adevărat între ei.

De asemenea l-a acuzat pe fostul ei iubit că a vrut să câștige de pe urma relației lor și că nici măcar nu și-a șters TikTok-urile pe care le aveau împreună, ci doar le-a arhivat, pentru simplul fapt că nu își dorește să piardă aprecierile pe care le-a obținut. Atât a avut de zis și speră să nu înceapă un scandal între ei, din pricina declarațiillor pe care le-a făcut despre el și care au generat multe reacții.

”Bine că am scăpat de săracul ăla. Sunt singură, regina s-a întors! Și pentru cine se întreabă, eu l-am lăsat. Eu am pus prima story și a pus și el după. Dacă e cuminte și își vede de treaba lui, nu vă spun ce s-a întâmplat, rămâne privat tot, din respect pentru mine, că eu nu fac tam-tam, doar mă protejez în caz de ceva și răspund în caz că trebuie să corectez situații sau discuții legate de mine.
Dacă vrea să-l fac vedetă, că nu-l bagă nimeni în seamă, că are TikTok-ul și Instagram-ul plin doar de mine (și nu le șterge, doar le arhivează ca să nu piardă like-urile). Atât am de spus, nu are de cât să își vadă de treabă și să o lăsăm moartă”, a transmis Bia Khalifa, pe Instagram.





SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---