Showbiz

Bia Khalifa, distrusă la opt luni după ce fratele ei a ajuns la pușcărie. I se rupe inima să îl vadă închis: „Așteptăm să vină acasă”

schedule 12 oct. 2023, 08:42

Bia Khalifa, distrusă la opt luni după ce fratele ei a ajuns la pușcărie. I se rupe inima să îl vadă închis: „Așteptăm să vină acasă”
Sursa foto: YouTube Bia Khalifa

Au trecut deja opt luni de când fratele Biei Khalifa, Tibi, a ajuns în spatele gratiilor. Blondina este distrusă și îl așteaptă acasă cât mai repede cu putință.

Bia Khalifa, distrusă din cauza fratelui său

Bia Khalifa suferă enorm și nu ascunde lucrul acesta de oamenii care o umăresc, după ce fratele său a fost închis din cauza acuzațiile pe care le-a primit într-un dosar de trafic de substanțe interzise de mare risc. Tiberius Emanuel Niculai are doar 24 de ani și trece printr-o perioadă de coșmar și chiar dacă a încercat să scape de acuzațiile care i s-au adus, acest lucru nu a fost posibil, având deja opt luni de când se află în pușcărie.

Creatoarea de conținut pentru adulți îl susține pe acesta așa cum poate, îi duce mereu mâncare și bani, pentru că își dorește să nu ducă lipsă de nimic, dar cel mai mult și-ar dori să meargă acasă cât mai repede cu putință. Nu îi este deloc ușor să își știe fratele în spatele gratiilor și trăind în asemenea condiții.

”Suntem cu toții lângă el, de fiecare dată vorbim cu el, îi facem pachet, nu-i lipsesc bani, nu-i lipsesc nimic, avem grijă de el așa material, dar și emoțional. Acum sperăm și așteptăm să vină acasă cât mai repede. Mi se rupe inima să-l văd acolo”, a declarat Bia Khalifa, potrivit spynews.ro.

Această întâmplare nefericită a învățat-o pe Bia Khalifa să aprecieze mai mult libertatea pe care o are și crede că aceasta a fost o lecție pentru ei toți. Despre fratele ei a spus că este un om închis în el, doar că îl cunoaște foarte bine și știe când o duce rău și când nu.

”Tibi este o persoană foarte închisă în el, așa e caracterul lui, doar că eu îl cunosc foarte bine, știu când îi e bine, când nu e bine. Am învățat să apreciez foarte mult libertatea mea, tot ce am, cred că a fost o lecție pentru noi toți. Dumnezeu știe când să pună El stop, iar dacă asta a fost voia lui Dumnezeu, atunci așa trebuia să se întâmple”, a mai zis vedeta.

Cei doi frați vorbesc ori de câte ori acest lucru este posibil, iar acest lucru i se datorează unuia dintre prietenii vedetei care are cunoștințe în închisoare și care se asigură că Tibi este în regulă.

”Reușim să vorbim destul de des și îi mulțumesc din suflet lui Adrian Corduneanu care are o grămadă de prieteni acolo la pușcărie, cu care se cunoaște. Mi-a zis că o să vorbească să fie ok fratele meu. Noi ne jucăm pe TikTok, el e un jucător foarte bun și are un suflet la fel de bun. E o persoană care nu e din familie, e un străin, dar vezi, în momente din astea prietenii fug, iar pe mine m-a ajutat un străin. El are un merit, vreau să-i mulțumesc și public pentru că e o persoană minunată. Cu Tibi vorbim uneori chiar în fiecare zi, dacă nu, sigur la 2-3 zile. În general acum ne auzim mult mai des, căci se află în Penitenciarul Gherla. A fost mutat din arest la penitenciar”, a încheiat Bia Khalifa.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---