Showbiz

Bia Khalifa, detalii despre relația cu Dani Mocanu: „El avea 23 de ani atunci”

schedule 27 iul. 2023, 13:11

Bia Khalifa și-a deschis inima în fața prezentatorului emisiunii "În oglindă", unde a vorbit despre trecutului ei dureros, inclusiv despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu.

Bia Khalifa, detalii despre relația cu Dani Mocanu

Bianca Emanuela Niculai, cunoscută de toată lumea drept Bia Khalifa, a fost invitată în cadrul emisiunii "În oglindă" și a discutat cu moderatul emisiunii online despre părinții ei care nu i-au oferit iubirea de care avea nevoie, dar mai ales despre tatăl ei cu care nu și-ar dori să semene niciodată. Vedeta ar vrea să aibă o relație normală cu el, să se poată revanșa pentru toate lucrurile pe care i le-a făcut în trecut.

De asemenea, a povestit că a căutat, deși nu își dorea sub nicio formă lucrul acesta, ca bărbații cu care a fost într-o relație, să fie la fel ca părintele ei, care nu a fost deloc un exemplu pentru ea. Mai apoi, a dat detali despre relația pe care a avut-o cu Dani Mocanu. La vremea respectivă, ea avea doar 15 ani, iar cântărețul de manele 23 de ani și s-a întâlnit cu acesta în timp ce se ducea la București. Se pare că lucrurile au mers bine între ei, până când creatoarea de conținut pentru adulți a împlinit vârsta de 18 ani și a început să primească mai multe propuneri total nepotrivite.

Tot în cadrul emisiunii online, a vorbit și despre cearta pe care o au avut-o și unde a primit multe cuvinte nepotrivite la adresa ei. Anii au trecut, iar acum relația lor este una bună, vorbesc și se salută în cazul în care se întâlnesc pe la vreun eveniment. Pe atunci, i s-a propus să plece din țară, să îl ajute cu bani, dar și cu multe alte lucruri la care nu s-ar fi gândit vreodată. Nu sunt niște amintiri plăcute pentru ea, dar sunt unele de pe urma cărora a avut multe lucruri de învățat. Cel mai important este că nu va mai repeta greșelile pe viitor.

"Am avut o relație cu Dani Mocanu când aveam 15 ani. M-am întâlnit cu el când mergeam la București, m-am oprit prin Pitești. El avea 23 de ani atunci. Oricum e trendul ăsta că minorele sunt cele mai bune (n.red. la pat) și nu e normal. Când am avut 18 ani, într-adevăr au fost niște discuții…mi-a propus să fac niște chestii. Până atunci a fost totul ok între noi, el era o persoană mișto, calm, mă trata bine.
S-a întâmplat o ceartă, ne-am certat ca la ușa cortului, mi-a spus niște vorbe urâte, i-a spus și eu lui. Acum suntem în termeni buni, chiar vorbim. Mi s-a propus să părăsesc țara, să îl ajut cu bani, să mă duc să mă prostituez pentru el, chestie pe care nu am acceptat-o niciodată. Nu sunt prostituată. Când l-am refuzat, s-a schimbat total față de mine. Trebuia să meargă la un eveniment și s-a dat jos din avion să vorbească cu mine, știa în ce probleme se bagă. Încă nu făcusem 18 ani, urma, deci eram minoră. A încercat să găsească o cale amiabilă pentru greșeala pe care a făcut-o.", a declarat Bia Khalifa, pentru theXclusive.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---