Showbiz

Bia Khalifa continuă războiul cu Fulgy după despărțire: „Să-mi zică mulțumesc în genunchi”

schedule 17 mar. 2023, 10:15

Bia Khalifa continuă războiul cu Fulgy după despărțire: „Să-mi zică mulțumesc în genunchi”
Sursa foto: YouTube emyinpersoana

Bia Khalifa nu cedează în fața fostului ei partener de viață sub nicio formă, iar de curând a făcut niște afirmații foarte, foarte dure despre Fulgy, după ce și el la rândul lui a făcut-o cu ou și cu oțet pe internet. Iată ce a declarat creatoarea de conținut pentru adulți!

Bia Khalifa i-a declarat război lui Fulgy

Bia Khalifa și Fulgy au decis să o ia pe drumuri diferite, în urmă cu câteva săptămâni, dar separarea lor nu a avut loc în liniște și pace, din contră, creatoarea de conținut i-a declarat război fostului ei partener de viață. Blondina a dorit ca toată lumea să știe că nu se dă bătută atât de ușor, iar recent a făcut niște declarații foarte dure despre fiul Clejanilor, despre care crede, în primul și în primul rând, că ar trebui să îi mulțumească și nu oricum, ci stând în genunchi în fața sa.

Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a ținut să clarifice, încă din start, faptul că toate afirmațiile pe care Fulgy le-a făcut despre ea sunt doar niște minciuni și că nu el a părăsit-o, lucrurile stând într-un alt mod. De asemenea, ea a specificat că îi pare rău de el, pentru că nu este în cea mai bună stare psihică, în ultima vreme. Nu s-a oprit aici. Vedeta a mai zis și că el continuă să se certe cu ea, din simplul motiv că își dorește să se afle mereu în centrul atenției.

”El mă jignește că altceva nu știe ce să zică. El tot spune că a vrut să se despartă de mine, când eu abia ce am reușit să-mi iau o parte din chestii de la el. El doar vorbește, nu are nicio dovadă. El doar vorbește și atât și mă jignește. Mi-e milă de el, mi-e milă de Fulgy și de starea lui fizică, psihică.(...) Eu sunt ok, îmi văd de viața mea, el vorbește doar despre mine că dacă ar vorbi despre el nu l-ar asculta nimeni. În doi ani de zile nu s-a vorbit despre el, iar eu l-am dezgropat din morți, așa că să-mi zică mulțumesc în genunchi”, a declarat Bia Khalifa, pentru spynews.ro.


Blondina consideră că fostul ei iubit o jignește, deoarece nu știe să procedeze într-un alt fel și nici nu are ce să îi spună concret. Mai mult de atât, se pare că are câteva lucruri care au rămas în locuința acestuia pe care nu și le-a putut recupera nici în ziua de astăzi. La final, ea a precizat că ar trebui să i se mulțumească în genunchi, pentru că de doi ani nu s-a mai vorbit despre el, iar acum datorită ei se întâmplă lucrurile în felul acesta.

”El spune așa de toate fostele lui, problema e la el, nu la mine. Se știe foarte bine cum și-a tratat toate femeile din viața lui, cum o tratează pe maica-sa, pe taică-su, el nu are niciun venit, e un sărac lipit, el nu mi-a dat un leu, ba chiar mi-a luat din geantă fără acordul meu, pe lângă faptul că mi-a mai cerut. Eu nu sunt același om, eu nu sunt el, eu nu stau să-l jignesc acum, pot doar să pun că e sărac, dacă nu ar fi taică-su și maică-sa ar muri de foame. Eu am toate chestiile astea dovezi pe Whatsapp, dar le țin pentru procesul penal, nu pentru ordinul de restricție, că ăsta a fost un nimic, se bucură degeaba. La procesul penal se va vedea că legea e lege”, a mai zis ea.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---