Showbiz

Bie Adam și mama sa i-au enervat la culme pe telespectatori. Ce le-au reproșat oamenii: „Echipa asta nu avea ce căuta în emisiune”

schedule 09 feb. 2023, 10:36

Bie Adam și mama sa i-au enervat la culme pe telespectatori. Ce le-au reproșat oamenii: „Echipa asta nu avea ce căuta în emisiune”
Sursa foto: YouTube America Express

Bie Adam și mama sa, Mihaela, au reușit să îi enerveze la culme pe cei care au urmărit cu mare interes ediția de seara trecută a emisiunii de la Antena 1. În timpul unei probe de la America Express, cele două au reușit să le atragă atenția celor din fața micilor ecrane, doar că nu în sensul bun al cuvântului, iar așa cum se întâmplă de fiecare dată, cei mai mulți dintre ei nu s-au putut abține să nu își exprime nemulțumirea în ceea ce privește comportamentul lor neadecvat, în secțiunea de comentarii.

Cum i-au enervat Bie Adam și mama ei pe telespecatori

Emisiunea America Express este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai grele emisiuni de la noi, care reușește să îi pună pe concurenți în situații care mai de care mai ciudate. Unele dintre probele pe care le au de dus la bun sfârșit îi fac să își piardă cumpătul în adevăratul sens al cuvântului, iar reacțiile pe care le-au avut nu a fost deloc pe placul fanilor concursului.

Echipa formată din vloggeriță și femeia care a adus-o pe lume au participat, din nefericire, la cursa pentru ultima șansă, iar efortul pe care l-au depus le-a scos din minți. Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Jean Gavril și Dinu au luptat din greu pentru a duce proba la bun sfârșit alături de ele, dar nimeni nu a reușit să îi enerveze atât de tare pe cei de acasă precum Bie Adam și mama sa, seara trecută.

Ei bine, câteva persoane i-au reproșat Biancăi Adam că nu este deloc un exemplu pentru comunitatea sa de pe Instagram sau de pe YouTube. În plus, au zis despre ea că nu a primit niciun fel de educație din partea părinților, fiind plină de mofturi la fel cum este și mama sa. Altcineva s-a întrebat ce anume caută ele în acest concurs, fiind un exemplu de așa nu și, de asemenea, foarte rele. Părerile celorlalți nu le afectează pe cele două, care văd comentariile răutăcioase la adresa lor, mai ales că Bie Adam fiind de foarte mulți ani cunoscută pe YouTube, s-a obișnuit cu hate-ul pe care, de cel mai multe ori, oamenii îl oferă gratuit.

În ciuda acestei situații, ele au fost cele care au ajuns primele la Irina Fodor și și-au asigurat locul în următoarea etapă, spre surprinderea multora.


”Doamne apara-ma doamnele astea doua Bia și mama ei sunt sub orice critica. Nu au niciun pic de educație, comportamentul lor este infect, sunt pline de mofturi. Eu nu înțeleg cine sunt ele, exista oameni care sunt fanii lor? Bineînțeles de gusturi nu se discuta, dar mi se par un exemplu de asa nu, eu nu vad ce se poate invata de la ele/”Echipa asta nu avea ce căuta în emisiune! Execrabile în tot ce spun și fac!”/”Urat vocabular au amandouă”/”Ea e mare influenceriță. Exemplu de educație pentru tinerii ce o urmăresc !!! Bravo ! Nu ești demnă de aceasta emisiune. Felicitări doamna pentru educația dată!”, au transmis oamenii în comentariile de pe Facebook, conform fanatik

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9761 RON
0.00010
USD
USD: 4.6567 RON
0.01320
GBP
GBP: 5.7878 RON
-0.01800
HUF
HUF: 1.2649 RON
-0.00200
BGN
BGN: 2.5442 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.0938 RON
0.02600
Convertor valutar

Rezultat: ---