Showbiz

Ce planuri are Bianca Adam după America Express: „E un secret în spate, există o singură regulă”

schedule 29 mar. 2023, 09:14

Bianca Adam a participat la America Express alături de mama sa, chiar dacă femeia inițial nici nu a vrut să audă de propunerea de a fi concurentă în emisiunea de la Antena 1. După ce au fost eliminate din competiție și după ce aceasta a ajuns la final, vloggerița și-a făcut planul pentru următoarea perioadă. Iată ce și-a propus!

Bianca Adam, planuri după America Express

Bianca Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vloggerițe de la noi din țară, având ani buni de experiență în spate și peste 1, 7 milioane de abonați pe canalul ei de YouTube. Vedeta are multe vloguri în care, după modelul Asia Express, și-a făcut și ea propriul show online, iar mai apoi a ajuns chiar să participe cu adevărat la America Express, după ce a primit propunerea și după ce și-a convins mama să plece alături de ea.

Având în vedere că al cincilea sezon s-a terminat, mulți dintre fanii ei s-au întrebat care sunt planurile sale după finalul proiectului, iar ea nu și-a ținut fanii pentru prea mult timp pe jar, ci le-a spus exact ce are de gând. Fosta concurentă de la America Express vrea să înceapă și un podcast care se va numi «Free Therapy» și unde invitații vor fi doar din zona terapeutică, ezoterică sau holistică. Mai mult de atât, și-a propus către o facultate de psihologie, fiind de părere că toți acești pași își vor pune amprenta asupra carierei sale. Are, de asemenea, o regulă pe care o respectă și anume să nu facă nimic forțat.

„Vreau să dau drumul și la un podcast, se va numi «Free Therapy» și este un podcast în care voi avea invitați doar din zona terapeutică, holistică, ezoterică, etc. M-am urmărit pe mine și evoluția mea și am ales să merg și către o facultate de psihologie, acum.
Le fac pe toate în prezent și consider că asta o să-și pună amprenta pe creațiile mele. E un secret în spate, există o singură regulă, nu încerca să faci nimic forțat, să nu te trezești în cap cu cuvântul «trebuie». Dacă ai anula de la rădăcină cuvântul «trebuie», ai vedea câte lucruri minunate se pot crea. Toate lucrurile care vin natural și autentic au succes”, a zis Bianca Adam, la București FM.

Tot legat de participarea sa la America Express, vloggerița a explicat că mama ei nici nu și-a dorit să audă de propunerea fiicei sale de a se bucura de această experiență alături de ea, în primă fază. Mai apoi, ea a găsit o modalitate de a o cunoaște și a menționat că au fost lucruri unice acelea pe care le-a trăit acolo, iar participarea sa a reprezentat chiar și un pas important în concurs.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---