Showbiz

Daniel Pavel, listă cu posibili concurenți la Survivor 2024. Cine ar putea face parte din echipa Faimoșilor

schedule 13 iun. 2023, 14:47

Daniel Pavel, listă cu posibili concurenți la  Survivor 2024. Cine ar putea face parte din echipa Faimoșilor
Sursa foto: YouTube La Maruta

Cel mai recent sezon al emisiunii Survivor România a ajuns la final, iar fanii acesteia deja se întreabă cine ar putea fi concurenții următorului sezon. Iată ce nume a dat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Pro TV!

Daniel Pavel, despre posibilii concurenți de la Survivor 2024

Survivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, al cărei sezon a ajuns la final în urmă cu doar trei săptămâni. Deși multă lume nu de aștepta la una ca asta, cel care a primit cea mai mare susținere din partea celor de acasă, care a ridicat trofeul deasupra capului și care a primit premiul în valoare de 100.000 de euro a fost Dan Ursa. Acestuia nu i-a venit să creadă una ca asta, mai ales că încă din primele zile a simțit că nu se potrivește formatului și credea că va renunța, dar nu a fost așa.

Lunile au trecut, iar el a luptat din ce în ce mai tare, iar datorită faptului că oamenii l-au avut la suflet și i-au acordat încredere, a și câștigat. A fost o seară plină de emoții, iar revederea cu cei dragi a fost cea mai mare răsplată, având în vedere că nu îi mai văzuse de 15 ani.

Deși doar a ajuns la final acest sezon, fanii competiției de la Pro TV au ajuns să se întrebe care vor fi vedetele care vor accepta să se bucure de una dintre cele mai grele și mai intense experiențe din viața lor. Ei bine, prezentatorul emisiunii a fost invitatul lui Măruță zilele acestea și a dat câteva nume ale unor posibili concurenți, iar Lora este una dintre vedetele care se află pe lista lui Daniel Pavel.

Rămâne de văzut care vor fi vedetele care vor participa la Survivor România 2024, dar cert este că se va mai filma încă un sezon, iar producătorii pregătesc noi probe pentru posibilii concurenți, pe care au de unde să îi aleagă, având în vedere cât de multă lume își dorește să plece în Republica Dominicană.

”Mă uitam la potențiali concurenți. Are balta pește. Tania Buti, Julia Chelaru, Radu Ciucă, Cosmin Seleși și Lora. (…). Vezi că ea stă foarte mult în Bali. E obișnuită cu temperaturile alea”, i-a zis Cătălin Măruță lui Daniel Pavel, după ce a văzut lista.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---