Showbiz

Daniel Pavel, pregătit să devină din nou tată. Prezentatorul a ales deja numele: „Are o rezonanță biblică”

schedule 04 oct. 2023, 10:44

Daniel Pavel, pregătit să devină din nou tată. Prezentatorul a ales deja numele: „Are o rezonanță biblică”
Sursa foto: Instagram Daniel Pavel

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, își dorește să devină din nou tată și s-a gândit deja la numele pe care și-ar dori să îl poarte bebelușul.

Daniel Pavel vrea să devină din nou tată

Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ana Maria Pop, actriță și avocată. Aceștia au o relație sănătoasă bazată pe încredere, iubire și respect, dar și multe planuri de viitor împreună. Prezentatoru emisiunii Survivor România a vorbit recent despre o parte dintre acestea, pe lista lor fiind și aducerea pe lume a unui copil, el fiind extrem de încântat de ideea de a deveni tată din nou.

Viața de părinte îi place, îl prinde de minune și i se pare una de care ar trebui să se bucure fiecare om, la un moment dat. Având în vedere că fiul lui crește văzând cu ochi și nu mai are nevoie de el la fel ca în trecut, s-a gândit cum ar fi să o ia de la capăt, iar iubita lui adoră la rândul ei copiii și se vede mamă. În ultima vreme, îndrăgostiții au vorbit destul de mult pe marginea acestui subiect, după care au spus întregii lumi care sunt planurile lor.

„Cu perspectiva asta ne-am acomodat împreună, eu o vedeam și de-a lungul vieții. Îmi doresc o fetiță și s-a întâmplat să ne dorim același lucru. S-au întâlnit cele două viziuni, cumva. Poate că la mine era mai latentă. Nu mai era atât de vie, însă Anuța, dorindu-și-o, s-a făcut o vâlvătaie și la mine și convergem spre o fetiță. Dar la momentul potrivit”, a declarat Daniel Pavel, pentru cancan.ro.

Daniel Pavel și iubita lui își doresc o fetiță pentru care au ales deja și un nume cu o rezonanță biblică pe care, cel mai probabil, îl vor dezvălui la momentul potrivit. Este foarte fericit că totul s-a potrivit și că își doresc aceleași lucruri de la viață, dar și foarte recunoscător pentru faptul că o asemenea femeie a apărut în viața sa, când avea cea mai mare nevoie de ea.



„Promit că o să-l spunem. Numele are o rezonanță Biblică și e și de pe meleagurile noastre. Deci va fi o surpriză frumoasă”, a mai zis el.

Mai mult de atât, Daniel Pavel a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață, despre care crede că nu are defecte.

„O să fie poate blamant, un truism. Nu are defecte, sau cel puțin în doi ani de relație, eu nu le-am întâlnit. Adică poți să spui, la un moment dat, că e mai calmă. Dar tocmai am aflat că am fitilul scurt eu, deci e bine că e calmă. E actriță și avocat, înțelege estetica, nu are nimic, mănâncă ce vrea ea, are metabolismul extaordinar, uite cum arată”, a adăugat prezentatorul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---