Showbiz

Daniel Pavel, detalii din spatele camerelor de filmat. Cum a fost prima săptămână de Survivor All Stars

schedule 23 ian. 2024, 07:49

Daniel Pavel, detalii din spatele camerelor de filmat. Cum a fost prima săptămână de Survivor All Stars
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Daniel Pavel a vorbit pe larg despre prima săptămână de filmări pentru Survivor All Stars. Prezentatatorul de la Pro TV a dat mai multe detalii din spatele camerelor de filmat.

Daniel Pavel, detalii din culisele Survivor All Stars

În urmă cu o săptămână, a început Survivor All Stars, una dintre cele mai așteptate și urmărite emisiuni de la noi. De data aceasta, echipele sunt formate din cei mai buni concurenți ai sezoanelor anterioare, care trebuie să supraviețuiască și să demonstreze că sunt cei mai buni, pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

Daniel Pavel este încântat să fie tot el prezentatorul acestui sezon, iar la fel ca în anii anteriori, obișnuiește să dea detalii semnificative din spatele camerelor de filmat, iar pe rețelele sociale postează mereu imagini, pentru ca oamenii de acasă să vadă exact care sunt situațiile cu care se confruntă.

Au trecut deja câteva zile bune de filmări, iar prezentatorul competiției a început deja să se obișnuiască în Republica Dominicană, în ciuda faptului că sunt diferențe mari de fus orar, dar și de climă.

„Națiune Survivor, într-un weekend în care România se află sub zăpadă, vin de la mare depărtare, aducând în tolba mea soare și multă căldură din îndepărtata Republică Dominicană. Rămân al vostru Domnu Dan, mă bucur să continuăm jurnalul meu de la mare depărtare de casă. Am încheiat deja prima săptămână a sezonului suprem, așa că poveștile mele încep să se adune.
Am ajuns în Dominicană încă din cea de-a doua zi a anului 2024, așa că uite-mă aici, de aproape 20 de zile, cu același entuziasm și cu energia pe care v-o aduc de peste 3 ani, alături de concurenții fantastici din Survivor. Este un an special, deoarece alături de mine s-au aflat în garnitura de start 10 Faimoși și 10 Războinici care de-a lungul anilor au făcut parte din istoria acestui show incredibil. Au revenit mai deciși ca niciodată să arate că imposibilul nu există și au avut parte de surprize total neașteptate, precum faptul că soarta lor va fi decisă prin dueluri de eliminare”, scrie Daniel Pavel în jurnalul său de la Survivor All Stars.



Primele zile de filmare nu au fost deloc unele ușoare, din pricina vremii care le-a dat mari bătăi de cap, dar niciunul nu s-a dat bătut, după cum telespectatorii au putut deja vedea. El le-a promis fanilor emisiunii că va posta aproape zilnic filmări de la fața locului, pentru a le duce zâmbetul pe buze și pentru ca astfel ei să înțeleagă mai bine cum stau, de fapt, lucrurile în spatele camerelor de filmat.

„Prima zi de filmări m-a adus deja față în față cu prima rafală de ploaie… brusc, așa cum m-a învățat clima de aici. Dintr-un soare puternic, am trecut de nicăieri la vânt și.. de acolo, a mai fost un pas până la a fi udați până la piele. Dar cred că v-ați învățat deja că nu ne dăm din calea vremii și că mergem înainte.
Sper că filmările mele locale de pe pagina de Instagram v-au adus niște zâmbete sau măcar niște informații noi… iar dacă încă nu ați apucat să le vedeți, vă invit și vă aștept și feedbackul. Și nu aș vrea să ajung la final fără să vă spun că după aproape trei săptămâni, am reușit să mă integrez total în ecosistemul dominican și să mă adaptez nu doar la orele de somn, cât și la a-mi rearanja programul, pentru somn, cafea și multe filmări! Dar și pentru câteva minute ale mele pe care să le pot acorda familiei mele, atât în Viena, cât și în România”., a mai povestit Daniel Pavel.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---