Showbiz

Când are loc marea finală Survivor România. Patru concurenți au rămas în joc: „Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta”

schedule 23 mai 2023, 13:19

Când are loc marea finală Survivor România. Patru concurenți au rămas în joc: „Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

A mai rămas foarte puțin timp, până când se afla numele câștigătorului marelui premiu al emisiunii Survivor România. Timp de cinci luni, Faimoșii și Războinicii au dat tot ceea ce au avut mai bun pentru a ajunge cât mai departe în concurs, dar numai patru din ei au reușit să o facă.

Când are loc marea finală Survivor

Seara trecută a fost una tensionată pentru concurenții care au mai rămas în joc, în cadrul competiției Survivor România, care s-a terminat cu eliminarea Alexandrei Porkolab. Astfel, pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro se luptă acum Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. Aceștia își doresc din tot sufletul ca trofeul și premiul în bani să fie ale lor, iar în seara acesta, în semifinală, trebuie să fie mai puternici decât au fost vreodată și să lupte pentru a ajunge în marea finală a competiției de la Pro TV.

Survivor România își va desemna marele câștigător în ediția de miercuri, 24 mai, iar Dan Ursa și-a asigurat deja locul în finală, fiind extrem de emoționat și fără a-i veni să creadă că a ajuns atât de departe în emisiune, iar declarațiile sale au fost și ele pe măsură. Le-a dedicar colanul pentru imunitate tuturor celor care l-au susținut și care încă o fac, fiind conștient că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns aici.

„Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu’ Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală”, a zis Dan Ursa, la Survivor.

Emoțiile sunt mari și pentru el, dar și pentru cei din fața micilor ecrane, mai ales că la început, nimeni nu îi dădea prea mari șanse în concurs, din pricina kilogramelor în plus. În ediția din această seară, unul dintre ei va fi eliminat prin votul publicului, urmând ca restul să dea bătălia finală în cadrul ultimei ediții ale acestui sezon, sub privirile curioase ale telespectatorilor, dar și a unora dintre foștii concurenți, care vor merge în Republica Dominicană, să îi susțină.

„Dan Ursa, Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan, voi 4 sunteți calificați în semifinala Survivor România 2023. Mâine vă așteaptă un nou joc, în care unul singur se va salva. Ceilalți trei pierzători intră în consiliu, la votul publicului. De această dată, însă, mare public, națiunea Survivor România LIVE! Va fi prima seară din suita de două zile live. Mâine seară deschidem liniile de vot live în acest consiliu tribal”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6687 RON
-0.00620
GBP
GBP: 5.8125 RON
0.00330
HUF
HUF: 1.261 RON
0.00270
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00010
CHF
CHF: 5.1404 RON
-0.01130
Convertor valutar

Rezultat: ---