Showbiz

DOC s-a întors de la Survivor România. Ce a făcut, după ce a revenit în țară: „Are nevoie de odihnă și meditație”

schedule 23 mar. 2023, 13:08

DOC s-a întors de la Survivor România. Ce a făcut, după ce a revenit în țară: „Are nevoie de odihnă și meditație”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

În urmă cu doar câteva zile, DOC a fost eliminat din cadrul emisiunii Survivor România. Acesta a fost nominalizat de către colegii lui, dar nu a primit susținere din partea celor de acasă, care au decis să nu îl voteze din cauza comportamentului pe care l-a avut față de Faimoși, în ultimele sale săptămâni în concurs.

DOC a revenit în țară, după ce a fost eliminat de la Survivor

DOC a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din cadrul emisiunii Survivor România. În timp ce unii l-au apreciat mereu pentru curajul cu care spunea lucrurilor pe nume, alții l-au criticat dur pentru felul în care și-a tratat foștii colegi, iar asta nu l-a ajutat deloc în concurs. El nu a fost nici pe placul colegilor lui, care l-au nominalizat și nici apreciat de telespectatorii care nu au avut încredere și nici nu l-au votat.

Cu lacrimi în ochi, dar fericit că se întoarce acasă la cei dragi, el și-a luat la revedere de la Faimoși. Timpul a trecut, a ajuns în țară, iar la scurt timp după ce a ajuns acasă, a plecat la munte alături de partenera sa de viață, de Deliric și de Inna, pentru că CTC trupa din care face parte a avut un concert de susținut la Snow Fest. A fost ca un pansament pentru el acele eveniment, din câte a povestit chiar soția lui, doar că după toate acestea a simțit nevoia de odihnă și a decis să se retragă în camera sa de hotel, fiind tot ceea ce avea nevoie la momentul acela.

„Îi este destul de greu să se readapteze la haosul vieții de zi cu zi sau cel puțin i-a fost până a urcat pe scenă. A fost ca un pansament pentru el concertul. Într-adevăr am mers singură la ski & party, el a stat mai mult în cameră, are nevoie de odihnă și niște meditație până să intre în ritm.”, a declarat soția lui DOC, pentru fanatik.ro.

Anca, soția sa, este conștientă de faptul că nu îi este deloc ușor să revină la viața pe care o avea înainte, având în vedere prin ce a trecut în Republica Dominicană, dar este acolo pentru el, îl susține și speră că mediția și odihna îl vor ajuta. Întrebată ce vor face de Paște, ea nu a știut ce să răspundă, deoarece spera ca partenerul ei de viață să mai reziste în concurs, iar cel mai probabil îl vor face alături de fiica lor, care s-a bucurat enorm să își strângă din nou în brațe tatăl.

„Am stat doar trei zile, ne întoarcem joi. De Paște încă nu știm ce facem, nu eram pregătită să fac planuri împreună. Cel mai probabil vom face în familie.”, a mai zis Anca, pentru sursa citată.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 5 voturi
Nu: 13 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

18 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.973 RON
-0.00200
USD
USD: 4.6085 RON
-0.01930
GBP
GBP: 5.8167 RON
-0.02000
HUF
HUF: 1.2583 RON
0.00140
BGN
BGN: 2.5426 RON
-0.00100
CHF
CHF: 5.0914 RON
-0.02360
Convertor valutar

Rezultat: ---