Social

Cântăreață de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor: „Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți”

schedule 06 aug. 2023, 09:55

Cântăreață de muzică populară, racolată pe internet pentru o partidă de amor: „Dacă vrei bani mulți, trebuie un pic să asculți”
Foto: Captura Filon de Romania

Deși la început de drum, cântăreața de muzică populară de 17 ani a trecut printr-o situație neplăcută: a fost racolată pe internet pentru o partidă de amor chiar de la cel care o angaja să cânte la pensiunea sa. Bărbatul îi oferea fetei 100 de euro pe oră.

Tânăra de 17 ani, care este într-o relație cu instrumentistul din formația sa, băiat de aceeași vârstă, a fost abordată de un bărbat pentru a o invita să cânte la cabana pe care o administrează Groapele Chiuzbăii, județul Maramureș.

Potrivit vasiledale, una dintre discuțiile dintre adolescentă și individ a fost înregistrată audio. Tânără: Până acuma oriunde am fost și am cântat, unde am fost invitată să cânt, nimeni nu a vorbit așa cu mine. Nimeni nu a încercat așa ceva.

Cântăreței de muzică populară i s-a propus o partidă de amor în schimbul banilor

Bărbat: Nici eu nu voi încerca, nu am nevoie eu de trupul tău…

Tânără: Și cu banii, cu ultimul mesaj?

Bărbat: Aaa, ți-am spus că la asemenea party-uri sunt oameni, bărbați cu bani care pentru a dansa sau pentru a cânta ceva, dau sute de euro. Dar trebuie să fi îmbrăcată sexy, trebuie să dansezi nu știu cum. Din ăstea. Înțelegi? Ție dacă îți plac banii, dacă vrei bani mulți trebuie un pic să asculți. Nu trebuie să faci sex. Asta doar dacă tu alegi și îți place un bărbat pentru că în viața ta nu va fi doar (…) singur. Poate să fie o grămadă, că asta este viața.

Tânără: Dar eu nu sunt o persoană din aia în primul rând.

Bărbat: Nimeni, fii atentă, nimeni nu este persoana aia însă viața se termină, ne împinge în direcția aceea. Să nu crezi că va fi singurul bărbat. Nu știu dacă a fost și primul, tu știi.

Cei doi adolescenți le-au povestit părinților și au mers împreună la poliție pentru a depune plângere. 

„La data de 24 iulie 2023 polițiștii Secției 1 Groși au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 42 de ani din Răzoare ar fi trimis unei minore în vârstă de 17 ani din Coaș mai multe mesaje prin care i-a propus să se întâlnească cu aceasta în scopul întreținerii de raporturi sexuale contra unei sume de bani.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuș sub aspectul comiterii infracțiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale”, au transmis oamenii legii. 

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---