Showbiz

Elena Merișoreanu, despre divorțul lui Cătălin Bordea: „L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic”

schedule 30 iun. 2023, 11:11

Elena Merișoreanu, despre divorțul lui Cătălin Bordea: „L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Elena Merișoreanu și-a dat și ea cu părerea despre divorțul lui Cătălin Bordea și al Liviei, care a șocat întreaga lume mondenă. Ce a zis interpreta de muzică populară!

Elena Merișoreanu a vorbit despre divorțul lui Cătălin Bordea

Vestea tristă că Livia și Cătălin Bordea se află în pragul divorțului a venit ca un fulger atât pentru fanii lor, cât și pentru apropiații care nu aveau prea multe idei despre situația dintre ei, aceștia preferând să fie la fel de discreți cum au fost și până acum. După ce Nelu Cortea a precizat că este plecat la țară și că nu deține foarte multe informații în acest sens, ba chiar a menționat că nu a mai vorbit cu prietenul lui de o săptămână, Elena Merișoreanu a vorbit și ea despre situația de față.

Cântăreața regretă că Livia și Cătălin Bordea divorțează și a menționat că actorul a fost părăsit de tată, în autobuz, când era mic, iar acum este părăsit și de soție. Ea a ajuns, într-un fel sau altul, la concluzia că are o karmă a abandonului și tot ce își dorește pentru el este ca Dumnezeu să îi dea putere să meargă mai departe, fiind de părere că nu poate plânge toată viața după o femeie. Elena Merișoreanu a mai zis și că este un actor talentat și un bărbat frumos și că va găsi o altă femeie care să îl merite și care să îl aprecieze.

”Mare păcat! L-a părăsit și tatăl lui, în autobuz, când era mic, acum l-a părăsit și soția, Doamne ferește, poate că are o karmă a abandonului! Să îi dea Dumnezeu putere și să meargă înainte! Doar nu o să stea acum să jelească toată viața că l-a lăsat nevasta. E un actor foarte talentat, e băiat bun, frumos, găsește el pe alta, dar îl sfătuiesc ca, pe viitor, la următoarea, să caște ochii mari! Înseamnă că ei nu și-au acceptat niște treburi împreună, păcat, trebuie să
fie toleranți, nu poți să fii numai bine. Nu știm niciodată, stai o viață cu un om, nu știi ce e între ei. Să le dea Dumnezeu înțelepciune! Poate că a avut motive să-l părăsească. Când formezi un cuplu trebuie să-ți asumi tot!”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

Nu doar intepretat de muzică populară și-a dat cu părerea despre acest subiect sensibil, ci și o sursă din apropierea celor doi. Persoana respectivă a precizat că Bordea o iubește foarte mult pe Livia a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și salva căsnicia, iar pentru că toate eforturile sale au fost în zadar, a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog. Se pare că ei deja nu mai locuiesc în aceeași casă, Livia fiind cea care a decis să plece, deși nu a fost vorba de înșelat sau orice alta situație care duce la separare.

„A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta.”, a zis o sursă din apropierea lor, conform wowbiz.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---