Showbiz

Elena Marin, primele declarații după eliminarea de la Survivor All Stars. Faimoasa a fost votată de Jador: „Sunt mândră de mine”

schedule 09 feb. 2024, 07:44

Elena Marin, primele declarații după eliminarea de la Survivor All Stars. Faimoasa a fost votată de Jador: „Sunt mândră de mine”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Elena Marin a fost eliminată de la Survivor All Stars. Faimoasa a fost votată de Jador, în timp ce toată lumea se aștepta ca alegerea lui să fie Zanni.

Elena Marin, primele declarații după eliminare

Săptămâna aceasta nu a fost deloc una bună pentru Faimoșii care au pierdut toate jocurile, inclusiv pe cel pentru imunitate. Astfel, au fost nevoiți să intre în jocul pentru imunitatea personală pe care l-a câștigat, spre surprinderea colegilor lui, Jador. Cântărețul de manele și-a exprimat dorința clară de a-l vota pe Zanni, ceea ce nu s-a întâmplat în cadrul Consiliului de eliminare, pentru că a preferat să fie corect și să voteze din punct de vedere sportiv, așa cum a făcut mereu.

Astfel, alegerea lui Jador a fost Elena Marin, cea care a intrat în duelul eliminatoriu cu Jorge. Din nefericire pentru ea, artistul și-a dat seama mai repede cum funcționa proba, a reușit să o câștige, ea fiind cea nevoită să își ia la revedere de la colegii ea, dar nu înainte de a da câteva declarații.

Dansatoarea este foarte mândră de ea, că a ajuns până în acest punct al competiției, mai ales că a suferit și câteva operații complicate, din pricina accidentărilor din sezonul ei. Elena Marin a mai spus și că nu este un sentiment plăcut, dar a plecat cu gândul că a făcut tot ceea ce a putut să câștige, doar că nu a fost să fie.



Jorge s-a bucurat că a mai rămas în concurs, deși poate copiii lui sperau că se va întoarce acasă, după cum chiar el a spus la finalul ediției.

„Nu e plăcut, dar cred că nimic nu este întâmplător, am dat tot ce am putut, am avut emoții, am încercat să nimeresc, mi-am dat seama că nu este o bilă foarte grea și am încercat să țintesc primele...nu a fost să fie...Sunt mândră de mine, au trecut trei ani de zile, am trecut prin două operații...am vrut să vad că mai pot, atât cât s-a putut să fie, mă duc acasă la familia mea, mă duc acasă la cei care mă iubesc...cred că locul meu este acasă”, a spus Elena Marin, după eliminarea din concurs.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---