Showbiz

Certurile continuă la Survivor All Stars. Elena Marin și Alexandra Duli, luate în vizor: „Câștigi respectul cu spatele”

schedule 01 feb. 2024, 07:12

Certurile continuă la Survivor All Stars. Elena Marin și Alexandra Duli, luate în vizor: „Câștigi respectul cu spatele”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Certurile continuă la Survivor All Stars. Elena Marin și Alexandra Duli au fost luate în vizor de către ceilalți.

Certurile continuă la Survivor All Stars

Cea mai recentă ediție a emisiunii Survivor All Stars a fost una plină de momente tensionate. Acestea nu au avut loc doar la joc, ci și pe insula Faimoșilor, unde Elena Marin a fost luată în vizor de către colegii săi de echipă. Dansatoarea nu le-a făcut o impresie prea bună Faimoșilor, Ana Porgras aducând în discuție faptul că nu înțelege de ce anume se supără din orice.

Reacția lui Jorge nu a întârziat nici ea să apară, acesta punând accentul asupra faptului că, poate, acesta este modul în care ea funcționează ca om. În plus, el consideră că Elena Marin caută mereu să se victimizeze, să primească atenție, pentru că iubește drama. Ana Porgras a propus astfel ca Faimoasa să fie lăsată să aleagă în jocul pentru imunitate, pentru a nu mai exista asemenea discuții în tabăra lor.

„Eu cred că așa funcționează ea ca om. Eu cred că în copilăria ei sau în viața ei, a fost tocată la creier. Ea simte că trăiește când face lucrurile astea. Ea caută victimizarea și atenția, drama...”, a mărturisit Jorge.

Înainte de joc, Alexandra Duli a avut și ea ceva de zis în ceea ce privește reacția lui Zanni, din momentul în care a decis să facă twerk, în urma câștigării unui punct important pentru ea și pentru echipa Războinicilor. Ea a mărturisit că este o femeie singură și are dreptul de a face ceea ce simte.

„Nu mi se pare că e treaba lui ce fac eu. Eu sunt o femeie singură, nu am cu nimeni nimic, pot să fac ce vreau. Dacă eu vreau să mă simt bine și să fac twerk aici, asta o să fac pentru că așa vreau eu. I-am spus să stea în carapacea lui, cum a stat până acum. Eh, că dacă era fratele meu, nu era frumos. Nu ești și nu am. Și îmi pare bine că nu ești. Da, și ale tale nu mă deranjează deloc. Stai, tu, acolo cuminte”, a afirmat Alexandra Duli.

Nu au lipsit nici declarațiile lui Zanni, care a ținut să precizeze faptul că adversara lor nu face altceva decât să își câștige respectul cu spatele. Jador nu a fost de acord cu afirmațiile colegului său, ci a încurajat-o pe Alexandra Duli să mai facă.

„Duli mai bine nu vorbește, că ea vorbește cu spatele mai bine. N-are demnitate, domnule Dan. De asta voiam… Să fie mai conservată. Mi-a pierdut respectul oricum. Îți câștigi respectul cu spatele!”, a zis Zanni la rândul său.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---