Showbiz

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu a plătit nota la un restaurant. Care a fost reacția ei: „Să mă facă de râs”

schedule 13 dec. 2023, 08:16

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu a plătit nota la un restaurant. Care a fost reacția ei: „Să mă facă de râs”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că nu a plătit nota la un restaurant, iar reacția vedetei nu a întârziat nici ea să apară. Ce a avut de zis în apărarea sa!

Gabi Bădălău, acuzații dure la adresa fostei soții

Certurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Aceștia au decis să o ia pe drumuri diferite, iar de atunci niciunul dintre ei nu a mai avut liniște. Artista își dorește să fie lăsată în pace, să își crească băieții și să se bucure de libertate, doar că nu are parte de lucrurile acestea.

Acum ceva vreme, fostul ei partener de viață a acuzat-o că a luat masa împreună cu cei mici într-un restaurant din București, după care a plecat fără a mai plăti nota. Invitată fiind în emisiunea prezentată de Dan Capatos, vedeta a decis să lămurească situația și a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile. I se pare de necrezut cum Gabi Bădălău încearcă să fie și el prezent în toate locurile în care își face ea apariția cu copiii pe care îi au împreună, dar nu are nicio putere în acest sens.

Nu ar fi deranjat-o neapărat lucrul acesta, dar când a auzit ce acuzații i-au fost aduse legate de faptul că ar fi plecat din restaurant fără a plăti, a răbufnit.

„Îți spun eu cum s-a întâmplat. Gabi Bădălău l-a sunat pe Horațiu, cum face de fiecare dată și cum îi place. (...) Cum imediat cum eu am fost în București cu copiii, acum o săptămână și jumătate, cine ar fi ieșit să spună aberațiile astea. (...) Ideea e că am fost câteva zile în București, cu copiii, am petrecut acolo. (...) La un moment dat, bineînțeles el a ținut legătura cu copiii, că unde merg eu, vrea să apară și el. Eu nu pot să respir de omul ăsta”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru XNS.

Claudia Pătrășcanu a dorit să atragă atenția asupra faptului că ea a luat masa, a dorit să plătească, dar i s-a spus că este din partea casei. A insistat să plătească și i s-a spus mai apoi că este rezolvat și că poate merge liniștită, iar la câteva ore distanță a primit acele acuzații din partea tatălui copiilor săi, motiv pentru care a decis să vorbească despre asta, simțindu-se datoare cu explicații față de oamenii care au crezut în spusele lui Gabi Bădălău.

„Nu îmi pasă de el, nu mă interesează. (...) Când vin în București este scai, nu pot să respir. Ca atare, am ajuns în București cu copiii și am vrut să merg să mănânc la un restaurant. (...) I-a salutat pe copii, le-a lăsat copiilor niște bănuți, gen să plătească Gabriel nota și la un moment dat, la sfârșit, am cerut eu nota. (...) Scot cardul, zic să plătesc, domnul vine și zice „Stați liniștită, e totul rezolvat”, iar eu zic „Nu, nu se poate, insist”. Eu am zis că e din partea casei. La care, să aud a doua seară că vine Gabi Bădălău să mă facă de râs că nu am plătit eu, să mă denigreze. Mie chestiile astea nu îmi plac”, a mai zis vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9757 RON
0.00070
USD
USD: 4.6253 RON
0.02470
GBP
GBP: 5.7992 RON
0.01880
HUF
HUF: 1.2777 RON
-0.00030
BGN
BGN: 2.544 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0905 RON
0.00590
Convertor valutar

Rezultat: ---