Showbiz

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului. De ce a luat această decizie: „Îmi este milă de ei”

schedule 30 aug. 2023, 10:58

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului. De ce a luat această decizie: „Îmi este milă de ei”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu a cerut ajutorul Protecției Copilului, iar în cadrul unui interviu pe care l-a acordat a explicat și care este motivul deciziei sale, după ce fostul ei partener de viață a adus acest subiect în discuție, în cadrul unei emisiunii TV.

Claudia Pătrășcanu a apelat la Protecția Copilului

Au trecut aproximativ cinci ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze, dar cu toate acestea scandalul dintre cei doi foști soți nu a ajuns la final nici măcar în ziua de astăzi. Zilele trecute, bărbatul a chemat-o din nou în instanță ceea ce a lăsat-o mască pe artistă și a determinat-o, de asemenea, să transmită un mesaj în mediul online despre situația complicată în care a fost pusă de căte tatăl copiilor ei. Mai apoi, a zis clar că nu își dorește nimic mai mult decât să fie lăsată să își crească băieții în liniște și pace.

„Aceste persoane s-au unit pentru a continua sa îmi facă rău si sa mi dorească răul…. oameni pe care ii consider pierduți sufletește,oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască in liniște. Atunci când dorești cu atata ardoare sa ți vezi mama copiilor sau mama nepoților la pământ,la Cer sau unde mi s a deschis proces in momentul acesta….consider ca este pierderea oricărei calități omenești.
Așa cum pana acum, am dus 4 procese deschise de aceasta familie….cu demnitate,curaj si DREPTATE voi continua sa le duc si pe următoarele.Sunt convinsă ca atata timp cât exist,mi se vor inventa alte zeci de procese,dar timpul nu sta pe loc si urmașii noștri cresc.

Transmit pe aceasta cale un mesaj acestor oameni. Chiar dacă eu nu mai port același nume si nu mai fac parte din aceasta familie…. eu sunt MAMA copiilor tai Gabi si MAMA nepoților dumneavoastră,dragi bunici!
Chiar dacă treceti prin multe încercări ale vieții si nu va puteți liniști sufletește,vreau sa știți ca oricat de mult rău mi-ati face si oricat de multe procese inventate mi-ati deschide si oriunde vă doriti pentru mine sa ajung si oricat de rău…. sunteți si veți rămâne sângele copiilor mei pe care ii iubesc si ii ocrotesc cu propria-mi viață.
Noi,adultii,trecem peste,dar copiii nu uita niciodată. Întotdeauna sa-mi doriti binele,dacă ii iubiti pe copii…caci binele se va întoarce înzecit!”, a scris Claudia Pătrășacanu, pe Instagram.



Gabi Bădălău a fost cel care a vorbit primul despre acest subiect, după ce a fost dur criticat pentru faptul că a făcut plângere penală împotriva foste soții, spunând că ea a fost prima care a cerut ajutiorul Protecției Copilului. Iubitul Biancăi Drăgușanu fiind acuzat că, în zilele în care copiii lui îi sunt alături, au parte de tratamente rele și sunt puși în pericol. Nu i-a venit să creadă una ca asta.

Întrebată de ce a luat această decizie, artista a dat câteva declarații în acest sens și a început prin a spune că a obosit să fie hărțuită de către Gabi Bădălău și de către familia acestuia, dar mai ales că s-a săturat de atât de multe minciuni pe care le-au spus despre ea în toate interviurile pe care le-au oferit. Tot ce a ajuns să mai simtă acum pentru ei este doar milă, pentru că și-au pierdut sufletul și o denigrează, în ciuda faptului că au trecut cinci ani de la divorț. Din punctul său de vedere, sunt doar niște oameni săraci din punct de vedere sufletește și răi, pe care doar Dumnezeu i-ar mai putea salva din această situație.

“Săracii oameni bogați!Am obosit să fiu hărțuită de ei, sunt sătulă de atâtea minciuni și pot spune doar ca îmi este milă de acești oameni în ce hal au ajuns cu propriul lor suflet și nu mai stiu ce să faca, chiar și după 4 ani….chiar și după finalizarea divorțului…stau numai pe la tv să mă denigreze, orice numai să deranjeze vieți. Sunt oameni atât de săraci, că-n afară de bani, nu au nimic! Nici măcar liniște! Sunt goi sufletește și umbriți de răutate! Îmi este milă de ei și îmi pare rău prin ceea ce trec….. I-aș ajuta dacă as avea vreo putere, dar puterea este în mâinile Domnului!”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru spynews.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---