Showbiz

Claudia Pătrășcanu vrea să își refacă viața după mariajul eșuat: „Încă mai cred în iubire”

schedule 28 iun. 2023, 13:00

Claudia Pătrășcanu vrea să își refacă viața după mariajul eșuat: „Încă mai cred în iubire”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu și-a propus să își refacă viața, să fie fericită alături de un bărbat care să o trateze așa cum merită și să se bucure în continuare de iubire, pentru că încă mai crede în ea. Ce declarații a făcut fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău despre viața privată!

Claudia Pătrășcanu încă mai crede în iubire

Ultimele luni din viața Claudiei Pătrășcanu au fost unele care au pus-o la încercare din multe puncte de vedere, dar cel mai important lucru din scandalul cu fostul soț, Gabi Bădălău, a fost faptul că i-au rămas copiii alături. A luptat din greu, s-a plimbat prin tribunale, dar a meritat întregul efort. Acu, având în vedere că întregul coșmar s-a terminat, artista se gândește deja la viitorul său, are de gând să își refacă viața și a dat câteva declarații despre viața ei personală, aducând în discuție faptul că încă mai crede în iubire.

Totodată, ea a explicat că și-ar dori să fie în continuare discretă în ceea ce privește viața ei privată și o va face și în momentul în care va apărea cineva în viața sa, pentru că vrea să se bucure în liniște de cele mai frumoase momente din viața sa, fără ca tot internetul să facă parte din povestea lor. La momentul actual, crede într-o altfel de iubire și își dorește un bărbat adevărat pe care să nu îl intereseze expunerea pe social media.

”Am spus că încă mai cred în iubire, în oameni, în cuvinte, în ochii oamenilor, în te iubesc, în îmbrățișări care îți oferă căldură. Eu o să fiu rezervată din acest punct de vedere, nu vreau să dau detalii din viața mea personală, eu am zis un lucru, că și dacă ar apărea cineva, nu aș încerca să expun, aș încerca să-mi țin relația cât mai rezervată. Nu că aș ascunde, că nu am cum să nu mă afișez cu el, dar eu nu aș vrea să fiu cea care expune, pentru că s-a întâmplat să-mi expun relațiile, să mi se ceară, dar eu acum cred în altfel de iubire, în chimie, în emoție. Un bărbat adevărat nu își va dori deloc să fie expus și nu va cere asta”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru spynews.ro.



Claudia Pătrășcanu a mai zis și că își dorește ca atunci când va merge la o întâlnire cu viitorul ei partener de viață, să nu își facă deloc griji cu ce anume se îmbracă, vrea să fie ea însăși și, cel mai important, vrea să meargă la întâlnire cu mare drag, să își dorească enorm să îl vadă. Nu și-a pierdut speranța că îl va întâlni pe alesul inimii sale, iar asta este tot ceea ce contează.

”Vreau ca atunci când merg la întâlnire cu acel bărbat să aștept să-l văd cu drag, nu să-mi fac griji cu ce mă îmbrac, dacă simt că el mă place la aceeași intensitate, atunci e o chimie și e greu în zilele noastre să mai găsești această chimie, vibrația aceea. E mult ce vreau eu, dar nu cred că e imposibil, știu că nu e imposibil”, a mai zis ea.


”Eu sunt foarte fericită că am crescut și cresc doi copii atât de buni, încât pentru mine ceea ce gândesc, ce simt și ce își doresc ei contează foarte mult. Dacă cei mici își doresc pentru mine să fiu fericită, să mă recăsătoresc, să le mai fac un frățior sau o surioară, pentru mine asta spune mult. Copiii mei vor să mă facă fericită, nu vor să mă vadă singură, nu contează ce spune x, y, ei contează. Dacă copiii mei mi-au dat binecuvântarea lor, atunci pentru mine e totul. Dacă eu sunt fericită și ei sunt fericiți, totul e de la Dumnezeu. Dumnezeu lucrează prin mintea oamenilor, prin sufletul lor și așa mi-a dat mie puterea Dumnezeu să-i cresc și uite că astăzi de exemplu ei își doresc să mă recăsătoresc, să fiu fericită, să avem o familie”, a adăugat vedeta.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---