Showbiz

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ce mesaj a transmis vedeta în mediul online: „E mai rău”

schedule 08 sept. 2023, 10:45

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Ce mesaj a transmis vedeta în mediul online: „E mai rău”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă și în mediul online, iar mesajul pe care l-a transmis de curând vedeta le-a dat de gândit urmăritorilor ei, având în vedere că aceasta se află în plin proces cu bărbatul. Iată ce a scris în dreptul unei imagini cu ea.

Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles pe social media

Deși au trecut aproape cinci ani de când au decis să o ia pe drumuri diferite, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu își găsesc liniștea. Cei doi se află într-un alt proces pe care bărbatul l-a deschis și despre care artista a dat recent câteva declarații sincere, pentru ca toată lumea să înțeleagă despre ce este vorba. Vedeta a spus, încă de la bun început, că nu este nimic altceva decât un alt proces inventat de el și de familia acestuia, pentru a-i face rău și pentru a-i deranja echilibrul din viața de zi cu zi, dar mai ales creșterea copiilor.

Ea este de părere că Gabi Bădălău le face rău băieților pe care îi ai împreună prin acțiunile sale, iar ea a crezut că a fost o greșeală, când a văzut că a primit o citație pentru criminalistică acasă, iar mai apoi când și-a dat seama că nu este nici glumă, nici greșeală s-a speriat foarte tare. Ajunsă la secție, a aflat exact despre ce este vorba, iar mai apoi a zis că nu a șantajat pe nimeni și va gestiona situația așa cum știe ea mai bine, în acest scandal care pare că nu mai ajunge la final.

„Este alt proces inventat ca să mi se facă alt rău! Doar pentru a fi ruinată financiar, pentru a mi se deranja echilibrul și creșterea copiilor. Consider că tot ce mi se face le primesc, așa…. Poate că îmi este dat să le primesc. Sunt acuzații foarte grave. Ce pot să spun? În momentul în care îți vine o citație de la criminalistică acasă, am crezut că este o greșeală. Că sunt speriată, este puțin spus, M-am gândit: <Băi, este o greșeală! Ce s-a întâmplat! De la cine e?>. La secția de Poliție am aflat despre ce este vorba. Eu nu am șantajat pe nimeni cu nimic. Gabi rămâne tatăl copiilor mei, bunicii rămân bunicii copiilor mei. Le voi duce așa cum mi-ai fost date.”, a declarat Claudia Patrășcanu, pentru Antena Stars, zilele trecute.

Nu îi este deloc ușor, mai ales că are și copii de crescut, dar și multe alte lucruri de făcut pe lângă viața de familie, dar încearcă să o scoată la capăt. De curând, a transmis un mesaj pe rețelele sociale care le-a dat de gândit fanilor ei. Vedeta i-a sfătuit ca în mmomentul în care viața îi pune la încercare, să nu se dea bătuți și să nu lase momentele acelea să scoată ceea ce este mai rău din ei, iar pentru aceștia a fost clar că a făcut referire la scandalul dintre ea și fostul soț, care a dat-o din nou în judecată și din cauza căruia are încă mult de suferit.

"Viața este într-adevăr un lucru provocator. Când ești jos, singura cale va fi întotdeauna sus. Deci, nu vă descurajați ori de câte ori vă confruntați cu ceva neplăcut și provocator. Nu lăsa niciodată o situație proastă sa scoată la iveală ce e mai rău din tine. Fii pozitiv, fii persoana puternică pentru care Dumnezeu te-a creat!", a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---