Showbiz

Olguța Berbec și Niculina Stoican, în plin scandal din cauza unei piese. Cum a reacționat Saveta Bogdan: „E mâncătorie”

schedule 06 ian. 2024, 09:03

Olguța Berbec și Niculina Stoican, în plin scandal din cauza unei piese. Cum a reacționat Saveta Bogdan: „E mâncătorie”
Sursa foto: YouTube La Maruta

Olguța Berbec și Niculina Stoican sunt în plin scandal din cauza unei piese. Cum a reacționat Saveta Bogdan și ce a declarat despre situația dintre colegele sale de breaslă!

Olguța Berbec și Niculina Stoican, în plin scandal

Scandalul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican nu pare că va ajunge prea curând la final. Olguța Berbec a acuzat-o pe colega sa colega sa că i-ar fi furat una dintre piese, iar lucrurile nu au rămas așa, deoarece a dat-o în judecată, fără să stea prea mult pe gânduri.

În apărarea sa, Niculina Stoican a afirmat că nu este nici al său, nici al celeilalte artiste cântecul popular, ci doar variantele le aparțin. Este una dintre teoriile pe care ea le-a învățat și despre care a dat mai multe detalii, în cadrul unui interviu amplu, în care a vorbit și despre procesul cu rivala sa, iar ceea ce o doare cel mai tare este faptul că fiecare are publicul ei, iar oamenii văd foarte bine ce se întâmplă.

Cântecul popular nu este nici al meu, nici al Olgutei Berbec, variantele sunt ale noastre, tocmai de aceea cântecul popular este proaspăt în zilele noastre. Este o teorie pe care am învățat-o eu, care există în etnologie și în etnomuzicologie și lucrurile astea sunt foarte clare. E dureros că noi avem fiecare dintre noi publicul nostru.”, a declarat Niculina Stoican, pentru Antena Stars.

Olgulța Berbec a simțit și ea nevoia să spună câte ceva în acest scandal, dar nu a avut prea multe cuvinte bune de zis.

Oricum am văzut că obiceiul Niculinei Stoican este o tactică așa, la 2-3 luni să se anunțe câștigătoare. Mă gândesc că este din cauza că are mai multe procese și nu știe care se încheie, la care câștigă sau la care pierde.”, a afirmat Olguța Berbec la rândul său.

După toate acestea, Saveta Bogdan și-a dat și ea cu părerea despre situația dintre colegele sale de breaslă. Ea consideră că artistele doar nu se suportă, deoarece cântă în aceeași zonă și ar vrea ca ele doar să ajungă la o înțelegere,

Ele cântă în aceeași zonă și mai este și... și la mine în zonă sunt destui care nu mă înghit. Așa este mâncătorie între noi. Dar ele ar trebuie să ajungă la o înțelegere amândouă, să se înțeleagă.” , a zis Saveta Bogdan, pentru aceeași sursă.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 9 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

28 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6156 RON
-0.00220
GBP
GBP: 5.7819 RON
0.00130
HUF
HUF: 1.2855 RON
-0.00310
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.0892 RON
0.00170
Convertor valutar

Rezultat: ---