Showbiz

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Bărbatul a dat-o în judecată: „Nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii”

schedule 29 aug. 2023, 10:02

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Bărbatul a dat-o în judecată: „Nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii”
Sursa foto: Instagram Claudia Patrascanu

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă, după ce bărbatul a dat-o din nou în judecată pe mama copiilor săi. Ce a declarat artista despre situația în care a fost pusă recent!

Claudia Pătrășcanu, dată în judecată de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu nu mai are pace, din cauza fostului ei partener de viață care a dat-o din nou în judecată. Vedetei nu îi vine să creadă că deși a trecut atât de mult timp de când au rupt orice fel de legătură, dușmanii ei s-au unit și încă vor să îi facă rău, în timp ce ea nu își dorește decât să își crească băieții în liniște și pace.

Artista are o plângere penală pe numele său și crede că s-a ajuns mult prea departe, iar din moment ce i se aduc acuzații atât de grave, ar trebui să fie urmate de niște probe, ceeea ce în cazul de față nu s-a întâmplat. Din punctul ei de vedere, fostul său soț nu se gândește deloc la copiii lui în asemenea momente, pentru că vrea ca mama lor să facă pușcărie nevinovată. Din păcate, vor merge în instanță și este convinsă că adevărul va ieși la iveală până la urmă. Deși Gabi Bădălău și apropiații lui i-au vrut răul mereu, artista s-a rugat pentru binele lor.

„N-am de zis nimic de ei, nici de bine, nici de rău. Dar s-a ajuns prea departe. Și când faci acuzații atât de grave, ar trebui să și probezi. Mi-au făcut plângere penală. Nu știu ce să mai facă. Consider că prin toate procesele ce mi s-au deschis, prin faptul că nu-mi dau liniște și pace să-mi cresc copiii, e clar că nu se gândesc la ei. Dar Dumnezeu e sus. Mai grav e când îți dorești ca mama copiilor tăi să facă pușcărie pe nedrept, pentru ceva ce nu există.
Vom merge într-o instanță însă, adevărul se va demonstra. Zilele trecute, Gabi m-a sunat și râdea că mă așteaptă între 3 și 6 ani de pușcărie. Până una, alta, el este sub control judiciar. Mereu m-am rugat pentru ei, și acum mă rog să se apropie de Dumnezeu mai mult, pentru că nu mai judecă”, a declarat Claudia Pătrășcanu, pentru cancan.ro.

De asemenea, ea a postat un mesaj despre scandalul cu fostul ei soț și pe contul ei de Instagram, unde a spus că timp de cinci ani nu și-a dorit decât să fie lăsată în pace, ceea ce nu s-a întâmplat. Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu i-a transmis, la final, un mesaj lui Gabi Bădălău căruia a dorit să îi reamintească faptul că deși nu mai face parte din familia lui și nici nu îi mai poartă numele este mama copiilor săi, care au cel mai mult de suferit de pe urma acestor procese.

Consider ca aceste multe procese sunt mereu o Invenție,doar pentru a ma ruina financiar,pentru a îmi deranja liniștea,echilibrul si creșterea copiilor. Sunt 5 ani in care nu mi am dorit decât sa fiu lăsată in pace! Sa trăiesc! Aceste persoane s au unit pentru a continua sa îmi facă rău si sa mi dorească răul…. oameni pe care ii consider pierduți sufletește,oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască in liniște. Atunci când dorești cu atata ardoare sa ți vezi mama copiilor sau mama nepoților la pământ, la Cer sau unde mi s a deschis proces in momentul acesta….consider ca este pierderea oricărei calități omenești.

Așa cum pana acum, am dus 4 procese deschise de aceasta familie….cu demnitate,curaj si DREPTATE voi continua sa le duc si pe următoarele.Sunt convinsă ca atata timp cât exist,mi se vor inventa alte zeci de procese,dar timpul nu sta pe loc si urmașii noștri cresc. Transmit pe aceasta cale un mesaj acestor oameni.
Chiar dacă eu nu mai port același nume si nu mai fac parte din aceasta familie…. eu sunt MAMA copiilor tai Gabi si MAMA nepoților dumneavoastră,dragi bunici! Chiar dacă treceti prin multe încercări ale vieții si nu va puteți liniști sufletește,vreau sa știți ca oricat de mult rău mi-ati face si oricat de multe procese inventate mi-ati deschide si oriunde vă doriti pentru mine sa ajung si oricat de rău…. sunteți si veți rămâne sângele copiilor mei pe care ii iubesc si ii ocrotesc cu propria-mi viață.
Noi, adultii, trecem peste, dar copiii nu uita niciodată.
Întotdeauna sa-mi doriti binele,dacă ii iubiti pe copii…caci binele se va întoarce înzecit!”, a scris ea, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---