Showbiz

Ioniță de Clejani intervine în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes: „Lăutăria este un cuvânt greu”

schedule 12 oct. 2023, 08:15

Ioniță de Clejani intervine în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes: „Lăutăria este un cuvânt greu”
Sursa foto: YouTube Taraful din Clejani Official

Ioniță de Clejani a avut ceva de zis despre lăutărie, în scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes. Artistul este de partea actriței din serialul Clanul. Iată ce a spus despre cele două antrenoare de la Vocea României!

Ioniță de Clejani, despre scandalul dintre Theo Rose și Irina Rimes

Lupta pentru una dintre concurentele de la Vocea României a dus la o întreagă discuție între antrenorii care s-au întors și care au dorit ca ea să facă parte din echipa lor. La un moment dat, Irina Rimes i-a zis lui Theo Rose că vrea să o ducă în lăutărie, motiv pentru care a fost aspru criticată de către telespectatori și internauți. Basarabeanca nu a mai fost privită cu ochi buni de către oamenii care, până nu de mult, o apreciau pentru muzica sa.

Mulți i-au transmis că Theo Rose este mult mai bună decât ea, că merita ca persoana respectivă să intre în echipa ei și că nu se va ridica niciodată la nivelul româncei, dar asta nu este tot. Irina Rimes a fost și jignită de către oameni și chiar dacă artistele au explicat situația în mediul online, ceea ce i-a deranjat cel mai tare pe cei care au privit imaginile devenite virale pe internet a fost faptul că partenera de viață a lui Anghel Damian a fost rănită de cele auzite și a început să plângă.

Sursa foto (c): Taraful din Clejani Official/YouTube

După ce mai multe persoane publice și-au dat cu părerea despre această situație, a venit și rândul lui Ioniță de la Clejani să o facă. Acesta este de părere că muzica lăutăreacă nu este pentru oricine și că este greu să vorbești despre ea, dar mai ales să o cânți.

Despre Theo Rose a avut numai cuvinte de laudă, mai ales că a avut ocazia să o cunoască, când a cântat alături de Viorica de la Clejani pe scena de la Sala Palatului. A spus despre artistă că este foarte bună în ceea ce face și că poate cânta orice gen muzical, inclusic muzică lăutărească, datorită vocii sale pe care a primit-o în dar de la Dumnezeu. În ceea ce o privește pe Irina Rimes, Ioniță de la Clejani a transmis că nu are niciun drept să își dea cu părerea despre acest gen muzical. pentru că nu este ușor de făcut.

„E greu să vorbești despre muzica lăutarească. Lăutăria este un cuvânt greu. Nu sunt de acord că a cânta muzică lăutărească este ușor. Dimpotrivă, este foarte greu să reproduci alte melisme, specifice muzicii lăutărești. Theo Rose este o solistă foarte bună. Are de toate, poate cânta orice gen muzical, inclusiv muzică lăutărească. Vocea o ai sau nu o ai de la Dumnezeu. Ei i-a dat Dumnezeu o voce foarte bună. În plus, Theo Rose are mult bun-simț, este profesionistă.
Am avut ocazia să o cunosc la spectacolul nostru de la Sala Palatului, unde a cântat în duet cu Viorica, soția mea. Eu n-am vrut să o chem și la repetiții, la probele de sunet, pentru că era însărcinată, am zis să nu o obosesc. Dar ea mi-a zis că vine.
Irina Rimes vorbește despre muzica lăutărească cu o anume conotație, ca și cum ar fi ușor de făcut. Ei bine, nu este la îndemâna oricui. Nu are acest drept Irina Rimes să claseze muzica lăutărească. Există titani ai acestui gen muzical.”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru playtech.ro.






SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---