Showbiz

Câți bani a încasat Andra pentru intonarea imnului pe Arena Națională. Artista a vorbit deschis despre asta

schedule 23 nov. 2023, 12:01

Câți bani a încasat Andra pentru intonarea imnului pe Arena Națională. Artista a vorbit deschis despre asta
Foto: Captura video Andra/Facebook

Pe 21 noiembrie, Andra a fost în centrul atenției la stadionul Arena Națională, unde a cântat imnul țării în timpul meciului România - Elveția, un meci în urma căruia am ieșit învingători. Interpretarea cântăreței a stârnit multe controverse. Pe lângă mult discutatul subiect legat de versurile imnului, fanii au întrebat-o pe artistă dacă a fost plătită pentru prestația sa. Răspunsul Andrei nu a întârziat să apară. 

Câți bani a încasat Andra pentru intonarea imnului pe Arena Națională

„Fotbalul are incredibila putere de a ne umple de energie, de speranță, de a ne face să visăm cu toții același vis. Sunt foarte fericită pentru că tricolorii au reușit să se califice la Campionatul European, au făcut fericiți milioane de români pasionați de fotbal!
Si sunt foarte bucuroasă că voi fi alături de ei și de o țară întreagă la meciul cu Elveția, când împreună vom cânta imnul României”, scria Andra înaintea marelui meci.

Întrebată de internauți dacă a primit vreo compensație financiară în urma momentului său de pe Arena Națională, Andra a răspuns că nu a fost remunerată pentru acest lucru. Artista a explicat că astfel de momente nu au preț și a subliniat că nu a cerut niciun ban pentru interpretarea sa.

„Sunt curios dacă ai cântat gratis”, a scris unul dintre urmăritorii cântăreței pe Internet. 
„Cu siguranță! Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna Pro bono!”, a afirmat soția lui Cătălin Măruță.

Andra, criticată de fani după ce a cântat imnul la meciul România - Elveția

Momentul emoționant de pe Arena Națională a fost criticat și lăudat deopotrivă de fanii Andrei. Unul dintre urmăritorii artistei a acuzat-o pe Instagram că a „stâlcit” imnul României.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând «croiește-ți altă soarte»”, a comentat o persoană.
„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult!”, a răspuns Andra.

Varianta oficială a cântecului solemn arată într-adevăr versiunea cântată de Andra și criticată de unii internauți: „Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte”, cuvântul „soarte” fiind pus sub lupă de public.

Cei mai mulți dintre fani au felicitat-o pe artistă pentru prestația sa: „Au ales o voce aleasă! Îți mulțumim pentru emoția transmisă! Cât timp există oameni care dăruiesc emoție, lumea e un loc bun!”, „Cea mai frumoasă interpretare a imnului național pe care am auzit-o eu… și am auzit multe ! Bravooo !”, „Jos pălăria! Andra ești cea mai puternică voce și cea mai potrivită să ne încânți cântând Imul național! Felicitări din suflet!”, „Nu cred că vreodată, imnul României s-a auzit mai frumos ca în această seară! Felicitări Andra, ești minunată!”, „Felicitări, ești cea mai bună”, sunt câteva dintre mesajele urmăritorilor Andrei, pe Facebook.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună «Hai România» este absolut extraordinar!”, a transmis Andra.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9758 RON
0.00070
USD
USD: 4.6438 RON
-0.00650
GBP
GBP: 5.82 RON
-0.01820
HUF
HUF: 1.269 RON
-0.00280
BGN
BGN: 2.5441 RON
0.00030
CHF
CHF: 5.0948 RON
-0.01160
Convertor valutar

Rezultat: ---