Showbiz

Sarah Dumitrescu, despre cei zece ani petrecuți în America. Câți bani îi trimitea lunar Anamaria Prodan: „Mereu îmi rămâneau”

schedule 15 dec. 2023, 11:22

Sarah Dumitrescu a fost invitată în podcast-ul moderat de mama sa, unde a vorbit inclusiv despre cei zece ani petrecuți în America. Câți bani îi trimitea lunar Anamaria Prodan și cât de greu i-a fost, pe vremea când era mică, să fie copilul impresarei!

Sarah Dumitrescu, despre cei zece ani petrecuți în America

Sarah Dumitrescu nu este cunoscută doar pentru că este fiica Anamariei Prodan, ci și pentru că a devenit una dintre cele mai remarcabile jucătoare de baschet. Pentru a ajunge unde este acum, ea a muncit pentru visul său, a locuit zece ani în America, unde a și făcut performanță. A fost la o facultate de renume și extrem de scumpă, iar mulți tineri de vârsta ei cred că doar a avut noroc ca mama ei să fie bogată.

Invitată fiind în podcast-ul moderat de mama sa pe YouTube, sportiva a zis că lucrurile nu au stat chiar așa și deși oamenii își imaginează, că ea și frații ei înotau în bani în fiecare lună, mama lor avea grijă să lea cu porția. Avea un card pe care mama ei îi punea lună de lună două, trei sute de dolari pe care nici măcar nu îi cheltuia.

Cred că noi mereu am avut bani controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Îmi aduc aminte, la IMG nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie. Adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai câteva două, trei sute de dolari și mereu îmi rămâneau”, a povestit Sarah Dumitrescu, în podcast-ul mamei sale.

Când era copil, să fie fiica Anamariei Prodan era un chin pentru ea, din cauza răutăților venite din partea celor din jur, dar odată cu trecerea timpului, a realizat că este un privilegiu și îi este recunoscătoare mamei pentru modul în care a crescut-o și a educat-o.

„A fost mult mai greu când eram copil. Când ești copil, sunt multe răutăți, mulți copii răi. De fapt, îmi aduc aminte când eram mai mică și începusem cu sportul și era un pic mai greu, dar nu neapărat în sport, ci și la școală. Țin minte că veneam acasă și mai plângeam, copiii erau răi, dar când am crescut, cred că a devenit din ce în ce mai ușor, dar la mine era un pic mai greu. A fost o provocare să fac chestiile pe care le-ai făcut tu și poate și mai multe”, a mai zis ea.

Anamaria Prodan se mâdrește cu fiica sa pe oriunde ar merge, mai ales că este singura dintre ei care îi seamănă în totalitate și nu a ezitat să o spună chiar și în podcast.

„Seamănă foarte mult cu mine și este copie 1 la 1 Anamaria Prodan dintre toți copiii”,  a afirmat impresara.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---