Showbiz

Anamaria Prodan, o mamă model pentru copii ei când vine vorba de relații: „Fiecare are viața lui”

schedule 02 oct. 2023, 08:49

Anamaria Prodan, o mamă model pentru copii ei când vine vorba de relații: „Fiecare are viața lui”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan își susține copiii în orice și-ar dori să facă în viață. Vedeta este o mamă model și le oferă sfaturi importante, chiar și atunci când vine vorba de relații.

Anamaria Prodan, o mamă model pentru copii ei

Anamaria Prodan și-a pus mereu familia pe primul loc, indiferent de situație și a încercat să le fie alături copiilor săi la orice pas. Aceștia i-au fost la rândul lor aproape impresarei, în momentul în care au simțit că are nevoie de sprijinul lor, dar mai ales după ce a divorțat de fostul ei partener de viață, când ajutorul lor a fost mai important ca oricând.

Ei cresc văzând cu ochii și muncesc pentru viitorul lor, iar vedeta vrea ca toți să ajungă oameni de succes investind în educația lor și ajutându-i să învețe în cele mai bune școli din afara țării. Nici când vine vorba de relații, Anamaria Prodan nu ezită să fie acolo pentru ei. De curând, a dat un interviu în care a discutat și pe marginea acestui subiect, moment în care a dezvăluit că atunci când vine vorba de relații, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să se dea pe ea drept exemplu. Nu ar putea vreodată să se opună relațiilor copiilor săi, pentru că fiecare are viața lui și este liber să o trăiască așa cum vrea inima lui.

De asemenea, a menționat că a încercat să îi crească pe toți într-o libertate controlată, în care să aibă dreptul de a face alegeri, fără a le regreta după un timp. Sfaturile sale nu au lipsit nici ele, dar asta nu înseamnă că le-a interzis vreodată să fie cu o persoană anume, deși poate nu era mereu încântată de iubiții fetelor sale.

Așadar, le-a fost mereu aproape și le va fi mereu, iar același lucru l-au făcut și ei, acest lucru făcând-o să zâmbească de fiecare dată când discută pe marginea acestui subiect.

„Nu aș vrea să mă opun relațiilor copiilor mei. Fiecare are viața lui și trebuie să și-o trăiască cum simte. Eu mi-am crescut copii într-o libertate controlată și de când s-au născut le-am inoculat chestia asta, că trebuie să fie liberi și trebuie să își aleagă pentru ei, ca niciodată să nu le pară rău. Sfaturi dau și fiecare poate să le ia sau nu, dar să intervin să zic că nu au voie cu băiatul respectiv, nu. N-aș putea, pentru că știu de la mine că aș face inversul. Toți am fost copii.”, a declarat Anamaria Prodan, conform wowbiz.ro.



"Este cel mai frumos sentiment pe care poți să-l ai pe pământul acesta. Să vezi copilul că înțelege durerea ta, că este la fel de lovit ca și tine și în loc să-l ridici tu pe el, te ridică el pe tine. Acolo vezi că puterea aceasta s-a transmis din generație în generație.  Când l-am văzut pe băiețelul meu că a venit și, scrâșnind din dinți mi-a zis: Mama, tu nu ai cum să cazi niciodată pentru că tu ești cea mai puternică femeie din lumea asta. Nu avem nevoie de el, noi o să fim atât de mari în cât el nici nu o să ne mai vadă vreodată!  
A fost un moment în care nici nu mai știam ce să-i spun, să-i spun că nu are cum să vorbească niciodată așa de tatăl lui pentru că i-a dat viață și oricum ar fi el nu are și nu are voie. Am avut puterea, în toată durerea mea, să-i spun lucrurile acestea.  S-a uitat la mine și a zis: Nu am cum să-l iert vreodată pentru faptul că nu a avut demnitate. Măcar să aleagă ceva să stea mândru cum stau eu lângă tine.”, a mai zis ea.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---