Showbiz

Anamaria Prodan, cea mai mare dorință pentru 2024. Are legătură cu copiii ei: „Îmi e și frică”

schedule 03 ian. 2024, 09:37

Anamaria Prodan, cea mai mare dorință pentru 2024. Are legătură cu copiii ei: „Îmi e și frică”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are o dorință mare pentru anul 2024, care are legătură cu copiii ei. Iată ce vrea impresara de la noul an!

Anamaria Prodan, cea mai mare dorință pentru 2024

Anul 2024 este d-abia la început, dar asta nu înseamnă că Anamaria Prodan nu știe deja ce vrea. Impresara are tot ceea ce și-ar putea dori vreodată o femeie, însă există ceva ce își dorește și deși îi este frică să mai ceară ceva, pentru că viața i-a dat mult mai mult decât ar fi putut vreodată visa, a recunoscut că nu vrea altceva în afară de o viață liniștită pentru copiii ei.

În plus, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a transmis că vrea să se bucure de toate reușitele lor împreună cu aceștia, să îi vadă pe culmile succesului și, de asemenea, vrea ca toți să o depășească la un moment dat, pentru că i-a pregătit în acest sens și speră la tot ce este mai bun pentru ei.

„Îmi e și frică să îmi pun dorințe, pentru că Dumnezeu mi-a dat atât de multe lucruri, fără măcar să îndrăznesc să le cer. Cumva a știut ce îmi doresc și mi-a dat. Îmi doresc și îi cer de fiecare dată liniște și bucurie și viață liniștită pentru copiii mei, să trăiesc reușitele alături de ei, să îi văd pe culmi, să mă depășească pe mine.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan se pregătește intens și pentru momentul în care va deveni bunică și este nerăbdătoare să aibă nepoți, să meargă cu ei peste tot și să facă și pentru ei tot ceea ce a făcut pentru copiii săi. Mai mult de atât, impresara le-a cumpărat deja haine și speră că prima dată va avea o nepoțică, pentru că are totul programat și crede că lucrurile vor veni în viața sa așa cum ea le-a planificat.

„Abia aștept să am nepoți. Să îi văd eu pe ei cum aleargă prin casă, cum fac toate tâmpeniile pământului. Am să-i las, am să îi iau cu mine peste tot, am să îi îmbrac. Eu am haine deja luate foarte multe pentru o fetiță. Rebecca îmi spune „Mama, pe bune? Nu o să se mai poarte astea pe vremea aia.” I-am spus că fetița ei sau prima fetiță care se naște o să fie total diferită de toate, pentru că eu de-a lungul anilor iau hăinuțe din cele mai frumoase colecții.
Eu mi-am dorit tare mult două fete, așa mi-am programat totul. Toată lumea mă întreabă cum Dumnezeu am putut să îmi programez viața secundă cu secundă. Cred că de la tata, din armată, să fie totul perfect, ceas. Am știut, fac o fată, la un an fac încă o fată, după care un băiat.”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---