Showbiz

Anamaria Prodan iubește din nou. Ce a zis despre relația cu Ronald Gavril: „Găsește pe cineva pe care să-l poți iubi la...”

schedule 05 ian. 2024, 08:39

Anamaria Prodan iubește din nou. Ce a zis despre relația cu Ronald Gavril: „Găsește pe cineva pe care să-l poți iubi la...”
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan iubește din nou. Ce a zis despre relația cu Ronald Gavril, bărbatul care o face fericită și alături de care a petrecut finalul anului!

Anamaria Prodan, despre relația cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan a trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf, iar acum iubește din nou. Impresara a petrecut Revelionul alături de noul ei partener de viață pe care nu îl mai ține ascuns și cu care a postat deja primele imagini pe rețelele sociale, deși inițial a spus că a decis împreună cu copiii ei să țină relația departe de ochii lumii. Ea nu s-a mai putut abține, însă, hotărând să le arate tuturor cine este bărbatul de care este cu adevărat îndrăgostită.

Mereu a considerat că are nevoie alături de ea de un bărbat puternic, care să o iubească în adevăratul sens al cuvântului, care să o respecte și care să o trateze așa cum merită și în cele din urmă l-a găsit, motiv pentru care este foarte fericită și recunoscătoare.

Recent, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe rețelele sociale în care a vorbit despre Ronald Gavril, iubitul său, dar și despre ce înseamnă dragostea cu adevărat pentru ea. Vedeta a afirmat că dragostea înseamnă pasiune și, în același timp, obsesie, lucruri fără de care nicio persoană nu poate trăi.

Mai apoi, a dat de înțeles că iubește pe cineva care la rândul său are aceleași sentimente pentru ea, omul pe care a reușit să îl aducă în viața sa, doar pentru că și-a ascultat inima, ci nu mintea așa cum o făcea de fiecare dată.

„Dragostea înseamnă pasiune, obsesie, ceva fără de care nu poți trăi. Eu aș zice...„îndrăgostit/ă până peste urechi”. Găsește pe cineva pe care să-l poți iubi la nebunie și care să te iubească la fel...Cum îl găsești? Nu-ți mai asculta mintea, ascultă-ți inima!”, a transmis Anamaria Prodan, pe rețelele sociale.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---