Showbiz

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mamele singure. Ce sfat le-a dat în alegerea bărbaților de lângă ele

schedule 16 aug. 2023, 10:34

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mamele singure. Ce sfat le-a dat în alegerea bărbaților de lângă ele
Sursa foto: YouTube Ilinca Vandici

Anamaria Prodan a transmis mesaj emoționant pentru mamele singure, mai ales că și ea știe de câteva luni bune cum este să îți crești copiii de una singură. Ce sfat le-a dat în alegerea bărbaților de lângă ele impresara!

Anamaria Prodan, mesaj pentru mamele singure

Anamaria Prodan face ea ce face și reușește să le atragă din nou atenția persoanelor care stau zilnic cu ochii pe ea pe Instagram. Impresara, oricât de ocupată ar fi, încearcă să fie activă în mediul online, iar de curând a avut un mesaj important pentru femeile care au devenit mame singure. Ea le-a sfătuit pe acestea să aleagă bărbațîi din viață lor țînând cont de un anumit easpect pe care îl consideră extrem de important. Așadar, consideră că mamele singure ar trebui să îi aleagă pe cei care le întreabă dacă au mâncat copiii, nu dacă dorm deja, când ajung acasă. Multe femei sunt de acord cu ea și i-au mulțumit pentru cuvintele frumoase pe care le-a transmis impresara.

”Pentru toate manele singure…nu alege omul care întreabă dacă copiii tăi dorm deja, ci omul care întreabă dacă au mâncat astăzi…”, a transmis Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

De asemenea, ea a mai postat de-a lungul timpului mesaje pentru și despre fostul ei partener de viață. Laurențiu Reghecampf a fost cel mai important bărbat din viațasă, iar separarea și faptul că și-a refăcut viață cu o altă femeie într-un timp atât de scurt au venit că un fulger pentru impresara. Deși nu i-a fost deloc ușor, a încercat să rămână o femeie puternic, să se concentreze pe afacerile sale, dar și pe lucrurile cu adevărat importante.

La un moment dat, a zis pe rețele sociale faptul că nici mama fostului ei soț nu îl cunoaște atât de bine pe cât îl cunoaște ea și că singurul lucru bun care s-a întâmplat din tot acest scandal este faptul că antrenorul are un copil. Asta nu este tot. Vedtea a mai zis și că Laurențiu Reghecampf o va iubi pentru tot restul vieții sale, iar el știe lucrul acesta, pentru că datorită ei a ajuns omul care este astăzi.

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi.
Spun direct și... Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a zis ea, la un moment dat, pe social media.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---