Showbiz

Mara Bănică sare în apărarea Evei Măruță. Ce a spus jurnalista despre rolul primit de fiica lui Cătălin Măruță: „Mi-e rușine că-s româncă”

schedule 15 ian. 2024, 09:27

Mara Bănică sare în apărarea Evei Măruță. Ce a spus jurnalista despre rolul primit de fiica lui Cătălin Măruță: „Mi-e rușine că-s româncă”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică nu s-a putut abține să nu sară și ea în apărarea Evei Măruță. Ce a spus jurnalista despre rolul primit de fiica lui Cătălin Măruță în filmul „Tati Part Time”!

Mara Bănică, despre rolul primit de Eva Măruță

Eva Măruță a primit rolul principal în filmul „Tati Part Time”, care are un real succes, dar care a atras și multe păreri negative din partea internauților. Foarte multe persoane au criticat decizia ca fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță să aibă parte de o asemenea oportunitate și sunt de părere că dacă părinții ei nu ar fi fost cunoscuți, nu ar fi avut această șansă. Au fost mulți care au spus și că filmul nu ar fi avut succes fără ea, dar și că era mulți alți copii de vârsta ei care nici măcar nu au avut ocazia de a încerca să primească un asemenea rol.

Au fost și câteva persoane pe social media care nu au reușit să înțeleagă de ce s-au supărat atât de tare părinții Evei Măruță, având în vedere că ea are cont de Instagram încă de când avea câteva luni și cumva internauții consideră că ar fi trebuit să se aștepte la una ca asta.

În urma acestor critici, mai multe vedete au sărit în apărarea micuței, i-au dat sfaturi și, nu în ultimul rând, au făcut postări în acest sens pe rețelele sociale. Mara Bănică a postat și ea o imagine din filmul „Tati Part Time” alături de un mesaj cu care a reușit să atragă atenția imediat.

Vedetei i se pare ireal faptul că tiktokerii dau de pământ cu Eva Măruță din cauza părinților, fără să se țină cont de faptul că este și foarte talentată. De asemenea, la final, a transmis faptul că are momente în care îi este rușine de faptul că este româncă.

”Shirley Temple. Jacob Trembley.Brooklyn Prince. Macaulay Culkin.Alan Kim. Sunny Pawar.Tom Holland.Anna Paquin. Sunt doar câteva din numele unor actori copii de la Hollywood care au scris istorie în industrie prin niște roluri memorabile. Publicul i-a adulat, i-a iubit, America a fost mândră de ei. Generația mea i-a iubit pe Pistruiatul, pe copiii din Cireșarii, pe Maria, pe Mirabela.
Generația de tiktokeri de azi dă de pământ cu Eva Maruță pentru că e fiica lui Cătălin și a Andrei. Nu mai contează cât talent zace în puiul ăsta de om. Uneori mi-e rușine că-s româncă, am devenit un popor în care dacă nu moare capra vecinului de icter negru, facem noi să o omorâm cumva”, a transmis Mara Bănică, pe Instagram.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---