Showbiz

Mara Bănică, nefericită de sărbători. Declarațiile care au îngrijorat pe toată lumea: „Credeți-mă, când ai copii mici...”

schedule 27 dec. 2023, 08:35

Mara Bănică, nefericită de sărbători. Declarațiile care au îngrijorat pe toată lumea: „Credeți-mă, când ai copii mici...”
Sursa foto: Instagram Mara Banica

Mara Bănică nu este deloc fericită, în preajma sărbătorilor de iarnă. Postările pe care le-a făcut în ultima vreme au reușit să îngrijoreze pe toată lumea. La scurt timp după, a oferit și un interviu în care a recunoscut de ce nu se mai bucură ca înainte de această perioadă a anului. Iată ce a declarat jurnalista!

Mara Bănică, nefericită de sărbători

Mara Bănică le-a dat serios de gândit fanilor cu cele mai recente postări pe care le-a făcut în ultima vreme, în care a dat de înțeles că nu este deloc bine și că nu se bucură de această perioadă frumoasă a anului. În timp ce alte vedete aleg să plece departe de casă, să petreacă așa cum știu ele mai bine, ea a preferat să nu o facă, iar în cadrul unui interviu acordat de curând a explicat și care este adevăratul motiv.

Dacă în alți ani, Mara Bănică se bucura din plin de Crăciun și de Revelion alături de toți cei dragi și chiar alegea să călătorească, de data aceasta nu a mai putut face aceleași lucruri. Totul s-a schimbat în viața ei, de când a devenit mamă, copiii fiind acum prioritatea sa.

Jurnalista consideră că a pleca într-o vacanță cu copiii nu înseamnă decât a avea grijă de ei într-un oraș străin, ci nu a te bucura de câteva zile libere, așa că a preferat să stea acasă, iar același lucru se va întâmpla și în noaptea dintre ani. A recunoscut chiar ea că având copii nu se mai poate bucura de lucruri la fel ca înainte, când singura sa grijă era ce destinație de vacanță să aleagă pentruluna decembrie.

„Zero, nu am niciun plan. Înainte să fie cea mică, planurile erau în ce țară caldă mă duc la plajă? Le-am bifat pe toate. 7 ani de zile până la covid, eu am fost pe plajă, în costum de baie, la 12 noaptea. A venit covidul, am stat acasă. Ultimul revelion la soare l-am prins acasă în 2020, după care a venit povestea cu fetița, cu care nu poți pleca în astfel de destinații.
Credeți-mă, când ai copii mici, o vacanță cu copiii înseamnă să ai grijă de ei, într-un oraș străin. Probabil vom sta acasă cu copiii, dar fericită, o să ne uităm la artificii. De Crăciun am stat în familie în general, doar de revelion am plecat. Un Crăciun de care îmi amintesc cu drag e când s-a născut fiul meu. A fost unul dintre cele mai frumoase.”, a declarat Mara Bănică, pentru wowbiz.ro.

Un alt lucru care o împiedică se se bucure la finalul anului este pierderea tatălui său peste care încă nu poate trece și care a marcat-o profund.

„Tatăl meu a murit cu patru zile înainte de ziua mea și fără să vreau mă gândesc la fiecare aniversare, îmi apar amintiri pe Facebook. Am momente în care mă simt orfană, nu mai am tată. Eu mi-am adorat tatăl, îl ador. Nu vă imaginați că am o depresie, nu vă imaginați nimic rău. Este dureros când îți pierzi un părinte. Părinții mei nu au avut frați, eu nu am frați, am fost foarte uniți.”, a mai povestit jurnalista.


SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---