Showbiz

Dinu Maxer, despre divorțul de Deea. Cum au fost copiii afectați de decizia lor: „Nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta”

schedule 20 apr. 2023, 08:31

Dinu Maxer, despre divorțul de Deea. Cum au fost copiii afectați de decizia lor: „Nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta”
Sursa foto: YouTube WOWNews

Dinu Maxer a vorbit despre divorțul de Deea, după ce s-a speculat că motivul separării ar fi fost faptul că ea ar fi avut o relație cu medicul său estetician. De asemenea, a vorbit și despre felul în care copiii lor au fost afectați de certurile dintre ei.

Dinu Maxer, interviu despre divorț

Vestea că Deea și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ 18 ani de relație, a fost un șoc pentru întreaga lume mondenă. Mulți au vrut să știe care a fost exact motivul divorțului, iar el a spus că au fost câteva neînțelegeri minore care, încetul cu încetul, au dus la separarea lor.

În interviul pe care l-a acordat, el a mai specificat și faptul că fiul lor, Andreas, în vârstă de 12 ani și care a rămas cu el i-a zis tatălui său că e mai bine că au divorțat, deoarece în felul acesta nu se vor mai certa. Pentru copilul lor, discuțiile aprinse dintre părinți deveniseră un stres și chiar dacă au fost criticați că nu s-au gândit la cei mici, tocmai ei au fost în centrul deciziilor lor, pentru că nu vrut ca ei să sufere. Aceștia au custodie comună, băiatul stând cu tatăl lui, iar fiica lor cu Deea.

Băiețul meu Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat, spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație fiindcă consideră că s-a ajuns la final, mi-a spus că e mai bine așa tocmai pentru că nu ne mai certăm. Pentru băiețelul meu deveniseră un stres certurile noastre.(...) Faptul că copiii se plimbă de la un apartament la altul, aici e genialitatea situației. Atunci când am divorțat, toată lumea ne-a acuzat că nu ne gândim la copii. Noi ne-am gândit în primul rând la copii și apoi la noi. Am zis așa, cum să facem ca ei să nu resimtă o distanță. Noi avem tutelă comună.Băiatul stă cu mine, fata cu ea.
Eu am rămas în apartamentul în care stăteam, iar Deea și-a cumpărat un apartament de trei camere cu două etaje mai jos. Deci, Andreas când vrea să se ducă la mami să mănânce, să doarmă, se duce cu cheia sau în papuci. Mi se pare incredibil lucrul ăsta. Maysa nu a simțit că se duce în alt bloc, i-am spus că e casa fetelor și casa băieților.Este atât de încântată. Vine la mine, o iau de la grădiniță, ne jucăm o oră și după aceea zice că vrea la casa fetelor. Deea a reușit să îi facă un mediu familiar, iar fata se simte foarte bine, legată de acel loc. Bunicii, adică părinții Deei, ne ajută foarte mult. Copiii sunt bine.", a declarat Dinu Maxer, la Online Story by Cornelia Ionescu.

Multă lume a crezut că motivul divorțului lor a fost legat de infidelitatea ei, iar artistul a lămurit că nu a fost vorba niciodată vorba despre așa ceva. El este, după cum chiar el a recunoscut, un bărbat gelos, iar dacă fosta lui partenera sa de viață ar fi făcut acest pas greșit, ar fi remarcat. În ceea ce privește faptul că Deea ar fi o relație cu medicul estetician, a zis că el poate garanta că nu s-au întâmplat asta.

"După divorț au existat momente de împăcare ale noastre. Am trecut printr-o perioadă care a fost foarte greu de suportat. Deea nu a avut o relație cu medicul estetician și garantez asta. Sunt un bărbat gelos care crede-mă că ar fi știut.
Eu nu am avut o relație, nu au fost probleme între noi, violență în familie, lucrurile acestea grave. Eu nu beau în general. A fost o despărțire cu discuții foarte multe. Nu am putut să renunțăm niciunul dintre noi la căsnicie, a fost o perioadă bună de trei luni, dar apoi lucrurile s-au îndreptat inevitabil spre divorț", a mai zis el.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---