Showbiz

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Anul trecut a divorțat de fostul soț

schedule 27 apr. 2023, 10:01

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Anul trecut a divorțat de fostul soț
Foto: Captura Vedete Live Romania

Vestea că Dinu Maxer este deja într-o nouă relație, la doar o lună de la divorț, a luat pe toată lumea prin surprindere. Noua iubită a artistului încearcă și ea să își refacă viața, după ce anul trecut a divorțat de fostul soț, după 6 ani de căsnicie.

Dinu Maxer iubește din nou, la o lună de la divorțul de mama copiilor săi. Artistul nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut direct la acțiune. Deși nimeni nu se aștepta ca fostul soț al Deei Maxer să intre atât de repede într-o nouă relație, mai ales că el însuși mărturisea cât de mult suferă, iată că lucrurile au luat o altă întorsătură.

Dinu Maxer a confirmat relația cu noua lui iubită, Ada, și se pare că deja le-a prezetat-o prietenilor săi. Cei doi s-au cunoscut în club, iar click.ro a publicat primele fotografii cu femeia care i-a făcut inima lui Dinu Maxer să bată din nou.

Potrivit sursei citate mai sus, tânăra are 30 de ani, a divorțat anul trecut după 6 ani de căsnicie și are o afacere în domeniul înfrumusețării.

„Ada este din Târgu Jiu, dar stă în București. Din câte știu, ea are un salon de înfrumusețare la București și pune gene false. A fost și măritată, dar a divorțat acum câteva luni. Nu are copii împreună cu fostul soț. Nu știu ce scrie la ea pe Facebook, de minister, cum că a lucrat la vreun minister, habar nu am, cred că o fi făcut vreo școală pe acolo și a pus ea așa.
Nu are 36 de ani cum se zice, este mult mai mică. Are 29-30 de ani, atât! Pe fostul soț îl cheamă Mihai și a stat șase ani cu el. Din câte știu, el și familia lui aveau ceva apartamente, blocuri împreună. Construiau mai exact! Din câte am înțeles, Mihai cumpăra casele, le făcea, după care le scotea la vânzare, iar părinții lui se ocupau de construirea de blocuri. Fostul soț de care a divorțat Ada anul trecut s-a recăsătorit anul acesta cu o altă persoană. El și-a refăcut viața personală”, a spus o sursă apropiată a lui Dinu Maxer, pentru Click.

Dinu Maxer, mărturisiri despre noua lui iubită

Dinu Maxer a făcut confirmat relația cu Ada și a povestit cum a început noua sa poveste de iubire. Artistul nu consideră că este prea devreme pentru a-și reface viața. Tot el a dezvăluit faptul că noua lui parteneră de viață nu este persoană publică și momentan amândoi își doresc discreție.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9772 RON
-0.00060
USD
USD: 4.606 RON
0.02300
GBP
GBP: 5.8891 RON
0.01400
HUF
HUF: 1.2571 RON
0.00410
BGN
BGN: 2.5448 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.1441 RON
0.01780
Convertor valutar

Rezultat: ---