Showbiz

Foștii concurenți Asia Express, sfaturi pentru cei ajunși în marea finală: „Bine că au scăpat cu viață de acolo”

schedule 23 mar. 2023, 10:44

Foștii concurenți Asia Express, sfaturi pentru cei ajunși în marea finală: „Bine că au scăpat cu viață de acolo”
Sursa foto: YouTube America Express

Unii dintre foștii concurenți Asia Express au avut câteva cuvinte de zis despre concurenții acestui sezon, dar și despre finaliștii, cărora le-au dat și niște sfaturi. Cel mai important, din punctul unora de vedere este faptul că au reușit să scape cu viață, având în vedere locurile periculoase în care au avut loc filmările.

Foștii concurenții Asia Express, despre acest sezon al emisiunii

Emisiunea America Express se apropie de final, iar ultima ediție a acestui sezon va fi difuzată duminică, pe data de 26 martie. Cei care vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Andreea Bălan alături de Andreea Antonescu. Fiecare echipă își dorește să câștige, în mod clar, doar că numai una dintre ele va fi declarată câștigătoare.

Cei care au fost concurenți în cadrul emisiunii de la Antena 1, care la vremea respectivă se numea Asia Express, urmăresc cu interes probele prin care sunt nevoiți să treacă vedetele în acest sezon, iar unii dintre aceștia se bucură mai ales pentru faptul că au scăpat cu viață de acolo. Liviu Vârciu, de exemplu, a afirmat că nu ar putea să compare America Express cu Asia Express, deoarece de data aceasta a fost mult mai periculos decât în orice alt sezon. De asemenea, le-a zis celor care ajung în finală să investească banii pe care îi vor câștiga.

"Nu știu ce i-aș sfătui, nu pot să compar Asia Express cu America Express, e altă emisiune, nu cum am fost noi. Bine că au scăpat cu viață de acolo, au fost foarte păziți cu puștile ca pe președinți, a fost periculos, le spun să investească banii din finală. De ce le-aș da un sfat concurenților care sunt în finală, mai bine le-aș da un sfat cum să ajungă în finală", a declarat Liviu Vârciu, pentru click.ro.

Andrei Ștefănescu a avut și el câte ceva de zis, considerând că persoanele care ajung să fie concurenți în cadrul emisiunii America Express nu trebuie să își piardă cumpătul, să aibă foarte multă lume și trebuie, de asemenea, să fie sigur pe ei. Crede că este foarte important și să îl înțelegi pe cel de lângă tine și să îi rămâi alături indiferent de situație. Fostul concurent de la Asia Express a mai afirmat și că este foarte importantă prietenia în asemenea momente, pentru că la final aceasta va triumfa.

„În primul rând, dacă ești la "America Express", nu trebuie să îți pierzi cumpătul. Trebuie să ai răbdare multă, trebuie să fii sigur pe tine. Trebuie să îți asculți partenerul și să îl înțelegi. Poate să aibă momente în care să iasă în décor și el, și să-ți înțelegi omul de lângă tine. E foarte important cât de prieten ești sau cât de înțelegător ești cu cel de lângă tine. Și el pentru tine, și tu pentru el, în primul rând.
În al doilea rând, trebuie să nu cedezi niciodată. Să nu abandonezi, că nu știi de unde sare iepurele și cum reușești să întorci soarta. Nouă ni s-a întâmplat de multe ori să fim în poziție proastă și să zicem: "Haide, măi, că putem". Și am putut, la un moment dat. Am reușit să învingem și să ajungem până în finală.
Cred că cel mai frumos lucru, acolo, este prietenia. Cât de prieten ești cu iubita, cu soția, cu mama, cu cine ești tu. Important e să fii prieten. Să-l înțelegi pe cel de lângă tine și să-l susții, pentru că și el are la fel de multă susținere și de ajutor cum ai și tu. Și dacă chestia asta e reciprocă, nu ai cum să nu câștigi! Au fost exemple o grămadă de prieteni care s-au dus până în Finală, doar pentru că s-au simțit bine. S-au distrat, s-au bucurat de momente. Sigur, sunt și momente tensionate, dar eu cu Liviu ne-am distrat din orice. Noi ne-am bucurat din orice. Am simțit în orice chestie o bucurie. Am avut și momente de tensiune. Am ieșit și noi în decor, sigur că da. Dar, de cele mai multe ori, am luat în râs totul, am luat cu umor. Am încercat să facem haz de necaz și, la un moment dat, ne-a ieșit”, a zis Andrei Ștefănescu, pentru sursa citată.

Ana Baniciu le-a transmis și ea un mesaj celor care și-au propus să accepte provocarea de a participa la America Express, în sezoanele care vor urma, fiind de părere că este cel mai important să se distreze și să bucure de experiență pe deplin.

„Sfatul meu, dintotdeauna, pentru toți cei care vor să participe la acest show și care, evident, fac și finala, este să se distreze și să se bucure de experiența asta pe deplin, pentru că nu ai cum să trăiești altfel această experiență, cu atât de multă adrenalină, dacă nu participi la "Asia Express". 
Cred că cel mai important ingredient este ca ei să semene. Să ia decizii comune, să se asculte unul pe altul. Să-și asculte instinctul unul altuia, pentru că e foarte important și, atunci, totul o să meargă. Și să se distreze, în primul rând. Asta e. Adică să ia experiența asta ca pe una, așa, de "fun". Altfel, dacă o iei cu disperare, o privești disperat, riști să te împotmolești, la un moment dat", a adăugat Ana Baniciu.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 12 voturi
Nu: 20 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

32 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9768 RON
0.00030
USD
USD: 4.6386 RON
0.01490
GBP
GBP: 5.8873 RON
0.00100
HUF
HUF: 1.2562 RON
-0.00410
BGN
BGN: 2.5446 RON
0.00010
CHF
CHF: 5.1926 RON
0.02310
Convertor valutar

Rezultat: ---