Showbiz

Fanii Survivor România, revoltați după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu: „Mi s-a făcut silă de show-ul ăsta”

schedule 25 mai 2023, 13:49

Fanii Survivor România, revoltați după ce Dan Ursa a câștigat marele premiu: „Mi s-a făcut silă de show-ul ăsta”
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Seara trecută, pe 24 mai, a fost desemnat marele câștigător al emisiunii Survivor România 2023, iar la scurt timp după aceea, zeci de oameni și-au exprimat nemulțumirea în mediul online în ceea ce privește verdictul final, fiind de părere că Andrei Krișan merita premiul în valoare de 100.000 de euro.

Fanii Survivor România, revoltați pe social media

Emisiunea Survivor România 2023 a ajuns la final. Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa fiind cei care au ajuns să dea lupta finală, iar influencerița a fost prima eliminată în funcție de votul publicului. Mai apoi, ceilalți doi s-au luptat așa cum au știut mai bine pentru marele premiu pe care l-a câștigat Dan Ursa, fapt care a venit cu multe nemulțumiri din partea celor care i-au susținut pe ceilalți.

De aici și până la apariția a tot felul de comentarii răutăcioase la adresa producătorilor emisiunii de la Pro TV a mai fost un singur pas. Telespectatorii au spus că i-au votat pe Carmen Grebenișan și pe Andrei Krișan și au avut surpriza neplăcută ca acestea să nu le fie confirmate, ceea ce i-a scos din sărite. Pe de altă parte, au fost și multe persoane care s-au bucurat cu adevărat pentru reușita lui Dan Ursa, considerând că el chiar merita să fie campionul acestui sezon

Oamenii au mai avut ceva de comentat, fiind de părere că dacă nu se iau în considerare voturile oamenilor, ar trebui ca măcar decizia finală să fie luată în funcție de competențele sportive ale concurenților. Totul a pornit de la faptul că multă lume a fost de părere că marele premiu Survivor România 2023 în valoare de 100.000 de euro ar fi trebuit să îi fie acordat lui Andrei Krișan, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat, adversarul lui având parte de o mai mare susținere prin intermediul voturilor, ceea ce a contat cu adevărat, în ciuda nemulțumirilor celor care au dat comentarii în mediul online.

„Krișan este câștigătorul! Restul o fraudă ordinară! Pro TV rușine pentru păcăleala votului. Nici o confirmare, patru telefoane”, „Da, mi s-a făcut silă de show-ul ăsta. Vot Carmen, nu s-a confirmat, vot Andrei nu s-a confirmat nici acela”, „Nici nu mă mai interesează. Atât timp cât nu s-au validat „voturile” , „numărarea” lor a fost făcută de producător, în cârdășie cu Pro TV”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor din mediul online.

O parte dintre foștii concurenții de la Survivor România au fost și ei prezenți în Republica Dominicană, pentru a-i susține pe cei rămași și au avut emoții la fel de mari precum aceștia.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 18 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

25 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9763 RON
-0.00090
USD
USD: 4.6625 RON
0.01140
GBP
GBP: 5.8158 RON
0.01360
HUF
HUF: 1.2637 RON
0.00320
BGN
BGN: 2.5443 RON
-0.00040
CHF
CHF: 5.1291 RON
0.00100
Convertor valutar

Rezultat: ---