Dan Ursa, adevărul despre marele premiu de la Survivor România. Cum a reușit să câștige cei 100.000 de euro

schedule 27 mai 2023, 13:32

Dan Ursa, adevărul despre marele premiu de la Survivor România. Cum a reușit să câștige cei 100.000 de euro
Sursa foto: YouTube Survivor Romania

Dan Ursa le-a făcut câteva mărturisiri fanilor lui din mediul online, fiind recunoscător pentru toată susținerea de care a avut parte, mărturisind în același timp cum a reușit, de fapt, să câștige marele premiu Survivor România în valoare de 100.000 de euro.

Dan Ursa, despre marele premiu de la Survivor

Marele câștigător al emisiunii Survivor România 2023 este Dan Ursa, cel în care fanii concursului nu au avut prea mare încredere la început considerându-l nepotrivit pentru ceea ce urma să se întâmple acolo. Decizia de a pleca în Republica Dominicană și a sta departe de casă și de cei dragi a fost una extrem de grea. Acesta a rezistat condițiile de trai din junglă timp de cinci luni, în timp în care a câștigat simpatia multor oameni din România, care l-au susținut și l-au votat.

După ce s-a aflat verdictul final, multă lume și-a exprimat nemulțumirea fiind de părere că nu el este cel care merita să ridice trofeul desupra capului, ci Andrei Krișan, cel pe care și susțineau că l-au votat. Nici fanii lui Carmen Grebenișan nu s-au lăsat mai prejos și și-au spus și ei opinia despre cele întâmplate, fiind de părere că preferata lor era cea mai potrivită pentru a fi declarată câștigătoare.

Citind, cel mai probabil, toate aceste comentarii răutăcioase venite la adresa lui l-au determinat să transmită un mesaj în ceea ce privește marele premiu al emisiunii Survivor România. Acesta a început prin a spune că, în clipa în care a pornit spre Republica Dominicană, singurii lui susținători erau prietenii și familia, iar în ziua de astăzi există atât de multe persoane care sunt alături de el și nici măcar nu visa la una ca asta. Este recunoscător pentru tot ceea ce i se întâmplă și le-a mulțumit oamenilor pentru fiecare vot, adevărul fiind că fără ajutorul lor nu ar fi reușit să câștige cei 100.000 de euro.

„Când am pornit spre jungla dominicană, singurii mei fani erau familia și prietenii. Azi am mai mulți fani și susținători decât am visat vreodată să am și sunt recunoscător pentru fiecare dintre voi! Vă mulțumesc pentru fiecare vot, pentru fiecare like și comment pozitiv, pentru fiecare dată când ați fost alături de mine pe traseu și pentru toate postările și încurajările voastre care m-au adus mai aproape de victorie. Mulțumesc în mod special @12q5339 și @bairam3221 pentru mobilizarea grupurile de suport”, a scris Dan Ursa, pe social media.
  • Tags:

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---