Showbiz

Dan Negru și Maria Cârneci, declarații cutremurătoare despre exploziile de la Crevedia: „Să mor de vă mint”

schedule 28 aug. 2023, 08:27

Dan Negru și Maria Cârneci, declarații cutremurătoare despre exploziile de la Crevedia: „Să mor de vă mint”
Sursa foto: Instagram Dan Nergru & YouTube theXclusive

Dan Negru și Maria Cârneci au făcut câteva declarații cutremurătoare despre exploziile de la Crevedia. Iată ce au zis cele două vedete despre tragedie!

Dan Negru și Maria Cârneci, despre exploziile de la Crevedia

Sambata seara, au avut loc patru explozii, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. În urma acestora, trei mii de locuitori au fost evacuați, doi oameni și-au pierdut viața, iar alți 58 au fost grav răniți și transportați la spital, dintre care 39 erau pompieri. Mai multe persoane publice și-au dat cu părerea despre cele întâmplate acolo, iar printre acestea s-au aflat Dan Negru și Maria Cârneci.

Îndrăgitul prezentator a spus, încă de la început, pe pagina sa oficială de Facebook, faptul că banii sunt motivul pentru care foarte mulți români apelează la alimentarea cu GPL. De asemenea, el a dorit să atragă atenția și asupra faptului că doar în Europa există în jur de 28 de milioane de mașin care circulă cu GPL, printre care se află vreo 15 milioane de dacii. Nici prețul crescut al carburanților nu a trecut neobservat de către Dan Negru, care a zis clar că din această cauză avem zeci de stații ilegale de GPL pe toata suprafața țării.

„Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. În Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii !  În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor în care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.
Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în România este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Cândva…” ,  a transmis Dan Negru, pe Facebook.

Maria Cârneci a fost și ea în starea de șoc, când a văzut imaginile exploziilor de la Crevedia, pentru că a avut un concert în localitatea respectivă, cu doar o zi înainte de tragedie. De asemenea, a povestot că nunta la care a cântat a avut loc foarte aproape de stația GPL care a explodat și și-a dat seama cât de fragilă este viața omului și cât de mult contează o zi pentru fiecare. A trecut moartea pe lângă ea și încă este șocată de întâmplarea nefericită.

„Hai să vă spun ceva? Ați văzut bubuiala, explozia? Să mor de vă mint că eu vineri am cântat acolo. Am cântat în localitatea aia, e un sat, am avut eveniment acolo. Am avut o recepție de prispă și eram aproape de bubuială. La nuntă așa se spune, recepție de prispă, de la nașul o pereche de adidași. Pe cuvânt dacă vă mint (nr. s-a speriat), ce înseamnă Doamne Doamne de acolo. Ce înseamnă o zi. Doamne... E totul foarte fragil (nr. viața)”, a declarat Maria Cârneci, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro.



SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9759 RON
-0.00010
USD
USD: 4.6361 RON
0.00770
GBP
GBP: 5.8194 RON
0.00060
HUF
HUF: 1.2736 RON
-0.00460
BGN
BGN: 2.5441 RON
CHF
CHF: 5.0891 RON
0.00570
Convertor valutar

Rezultat: ---