Showbiz

Dan Negru, despre Crăciunul de altădată. Ce lucruri îl emoționau cu adevărat: „Azi nu mă mai bucură”

schedule 26 dec. 2023, 08:23

Dan Negru, despre Crăciunul de altădată. Ce lucruri îl emoționau cu adevărat: „Azi nu mă mai bucură”
Sursa foto: Instagram Dan Negru

Dan Negru a vorbit despre Crăciunul de altădată. Ce lucruri îl emoționau cu adevărat și cum simțea magia sărbătorilor de iarnă, pe vremea când era doar un copil.

Dan Negru, despre Crăciunul de altădată

Dan Negru se bucură de o carieră de succes de ani buni, are un public care îl iubește și care îl urmărește încă de la începuturile carierei sale și nu poate decât să fie recunoscător pentru toate lucrurile frumoase care i s-au întâmplat în viață. Nu doar pe plan profesional i-au mers lucrurile foarte bine, ci și pe cel personal, acum bucurându-se de o familie frumoasă pe care o iubește și pe care o respectă și alături de care a petrecut Crăciunul.

Înainte de Crăciun, Dan Negru a acordat un interviu în care a vorbit despre cum sărbătorea pe vremea când era doar un copil, dar și despre cât de mare era bucuria în fața unor lucruri simple care astăzi, din nefericire, nu îi mai aduc deloc zâmbetul pe buze. Fiecare cadou pe care îl primea pe atunci era un motiv de bucurie, pentru că nu avea atât de multe pe câte are acum, iar acum îl supără extrem de tare că i-a dispărut bucuria lucrurilor mici.

 „Cadourile de când eram mici sunt cele mai emoționante pentru ca tot ce e vechi și trecut stârnește emoție. Cel mai mult mă supără la mine că mi-a dispărut bucuria lucrurilor mici. Mă emoționam și bucuram la o ciocolată învelită în staniol. Azi nu mă mai bucură ciocolata aia. Asta e un mare regret al cadourilor de Crăciun.”, a declarat Dan Negru, pentru wowbiz.ro.

Tot el a zis că acum, Crăciunul i se pare o sărbătoare a consumerismului și că oamenii ar trebui să renunțe de tot la telefoane în această perioadă, pentru a trăi cu adevărat. În cadrul aceluiași interviu, el a vorbit și despre cum i-a fost anul 2023 pe care l-a descris ca fiind unul bun, pentru că a fost sănătos și plin de energie, iar de la anul 2024 își dorește să la fel ca acesta și nimic mai mult.

„Toți anii sunt buni atâta vreme cat avem sănătate și energie. Sunt mândru ca am demonstrat împreună cu cei de la Kanal D prin show-urile făcute de noi, "Jocul cuvintelor" si "Tu urmezi!", ca publicul de televiziune este și acela isteț. Regret ca nu am stat mai mult cu ai mei, timpul ăsta nu mi-l mai dă nimeni înapoi.”, a mai zis prezentatorul.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 8 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

27 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9753 RON
0.00080
USD
USD: 4.6364 RON
-0.00790
GBP
GBP: 5.7883 RON
-0.00790
HUF
HUF: 1.281 RON
-0.00300
BGN
BGN: 2.5438 RON
0.00040
CHF
CHF: 5.0974 RON
-0.00440
Convertor valutar

Rezultat: ---