Showbiz

De ce Dan Negru alege să petreacă concediul la Mamaia:„Nu e despre roabele de șampanie...”

schedule 27 iul. 2023, 10:43

Dan Negru preferă să își petreacă concediul de vară în România, mai exact în stațiunea Mamaia. Cunoscută pentru prețurile piperate și cluburile excentrice, Mamaia rămâne destinația preferată a prezentatorului tv.

Dan Negru, prezentatorul TV cunoscut pentru opinii sincere și deschise, și-a petrecut concediul atât în străinătate, cât și în țară. De această dată, a ales să meargă în stațiunea Mamaia, o destinație specială pentru el, încărcată de amintiri frumoase. Pe rețelele de socializare, a postat două imagini care marchează momente importante din viața sa, ambele realizate la Mamaia.

Una dintre fotografiile postate a fost făcută în anul 1973 de către tatăl său, iar cealaltă a fost realizată de fiul lui pe data de 23 iulie 2023. Pentru Dan Negru, marea reprezintă mai mult decât simpla imagine a prețurilor ridicate, plajelor aglomerate sau cluburilor din stațiune. Pentru el, aceasta este o sursă de amintiri de neprețuit.

„Prima fotografie mi-a făcut-o tata în 1973. A doua mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu, azi. Ambele la Mamaia. Până la urmă, marea e despre amintiri. Pentru mine, Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi, despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate. Marea e despre amintiri! E despre fotografia făcută de tata acu’ 50 de ani. Și de Bogdan, azi. Cele mai bune fotografii sunt alea din sufletul tău. Despre asta e marea…”, a scris Dan Negru pe Facebook, unde a postat colajul cu cele două imagini.

Pe lângă momentele de relaxare și reculegere petrecute în Mamaia, Dan Negru a folosit și platformele de social media pentru a-și exprima nemulțumirea față de decizia televiziunii de stat, TVR, de a nu achiziționa drepturile de difuzare ale Campionatului Mondial de Natație din Japonia. În special, a fost dezamăgit că România nu va putea urmări momentele importante ale campionului David Popovici, care avea mari șanse de a aduce acasă o medalie de aur.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9764 RON
-0.00050
USD
USD: 4.65 RON
-0.01390
GBP
GBP: 5.818 RON
0.00140
HUF
HUF: 1.2774 RON
-0.00380
BGN
BGN: 2.5444 RON
-0.00030
CHF
CHF: 5.0964 RON
-0.00730
Convertor valutar

Rezultat: ---