Showbiz

Maia Morgenstern, mesaj dureros după exploziile de la Crevedia. Se afla la o nuntă: „Doctorii au plecat la datorie”

schedule 28 aug. 2023, 09:05

Maia Morgenstern, mesaj dureros după exploziile de la Crevedia. Se afla la o nuntă: „Doctorii au plecat la datorie”
Sursa foto: Facebook Maia Morgenstern

 Maia Morgenstern a transmis mesaj dureros după exploziile de la Crevedia. Actrița se afla la o nuntă, când a avut loc tragedia și a fost uimită de faptul că, la un moment dat, începuseră să plece oamenii de la mese.

Ce mesaj a transmis Maia Morgenstern după exploziile de la Crevedia

Tragedia de la Crevedia a șocat o țară întreagă. Sâmbătă seara, au avut loc patru explozii una după cealaltă în care au fost rănite peste 50 de persoane, dintre care 39 erau pompierii care au mers după prima explozie la datorie, iar alte două persoane și-au pierdut viața. În momentul tragediei,  Maia Morgenstern se afla la o nuntă și se distra ca orice om care merge la un asemenea eveniment, iar la scurt timp după ce a văzut imaginile cu exploziile de la stația GPL care funcționa ilegal, a transmis un mesaj dureros, direct pe pagina sa oficială de Facebook.

Actrița se bucura de evenimentul la care se afla, după cum chiar ea a povestit, pentru că simțea că avea nevoie să petreacă, după atât de multă muncă. A dansat, a chiuit și s-a distrat așa cum o face rar, iar la un moment dat, a observat cum sala în care avea loc nunta apropiaților ei începea să se golească ușor, ușor, moment în care nu înțelegea prea bine ce se întâmpla, dar putea citi neliniștea pe chipurilor lor.

Cei care au început să plece de la mese, fără prea multe explicații și fără să comenteze că erau chemați de la o nuntă, în timpul lor liber, au mers la datorie. Multe cadre medicale au fost chemate de urgență la spital, pentru a îngriji răniții celor patru explozii de la stația de GPL din Crevedia, județul Dâmbovița.

Mai apoi, Maia Morgenstern a încercat să ia legătura cu părinții ei, pentru a afla ce se petrecea, dar nici ei nu au avut timp de asta, pentru că salvau vieți, doar aceea fiind prioritatea lor în seara cu pricina. La final, le-a mulțumit medicilor, că sunt mereu prezenți la datorie, deși ar putea să facă orice altceva în timpul lor liber.

„Ieri am fost la petrecere, mare petrecere. Cu caracter privat, sărbătoare cu bucurie, eveniment important. Hai, să n-o mai fac pe misterioasa: nuntă! Și la nuntă, ca la nuntă! Veselie mare, bucurie, chef! Cum e normal, cum e bine. Cum avem și dorința și nevoie, din când în când. Da, avem nevoie să petrecem, să chefuim, să dansăm, hai să jucăm, să chiuim.
Ia te uită: cum nu mă lasă autocorrectul să scriu „chiuim”! Tot îmi iese chinuim. În fine: am chiuit! Că de chinuit, nu chinuim destul. La nuntă, ca la nuntă! Lume multă, Veselie, dans, mâncare bună, băutură, lăutari. Mirii frumoși, nașii fericiți, rude apropiate, rude îndepărtate, prieteni dragi. Prieteni de tot felul! Prieteni de familie, prieteni de-o viață, sau prieteni noi..oameni..Nuntașii! Noi toți! Petreceam fericiți: nuntă, bă! Muzică bună, glume. Râsete. Și iar dans, joc și voie bună. În cel mai bun sens. Și eu? Și eu jucam de mama focului; cam într-un picior (că am fractură de menisc!) da’ nu-i nimic. Și deodată..parcă sala de bal s-a golit. Fără multe discuții, fără explicații. Parcă, spun parcă… Ce s-a întâmplat?! Nu știam, nu-mi era clar. Ce se întâmplă? Doctorii. Doctorii au fost chemați la spitale, care pe unde lucrează. Fără discuții, fără comentarii. Doctorii au plecat. Au lăsat orice făceau, au lăsat timpul liber, au lăsat…
Doctorii au plecat la datorie. Au fost chemați unde era nevoie de ei, atunci când era novoie de ei. Apoi am încercat sa vorbesc la telefon cu prietenii mei, sa-mi spună, să mă lămurească. N-au avut timp: erau la spital, acolo unde este nevoie de ei. Salvează vieți. Doctori, medici în fiecare clipă a vieții. Nu au alte priorități. Doctorii sunt prezenți la datorie. Mulțumim!”, a scris actrița, pe pagina sa de Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---