Showbiz

Gabriela Cristea, afirmații dure în urma exploziilor de la Crevedia. Ce le-a reproșat responsabililor: „I-au nenorocit pe viață”

schedule 29 aug. 2023, 08:11

Gabriela Cristea, afirmații dure în urma exploziilor de la Crevedia. Ce le-a reproșat responsabililor: „I-au nenorocit pe viață”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a făcut și ea câteva afirmații dure în urma exploziilor de la Crevedia, la fel ca multe ale vedete de la noi din țară cărora li se pare ireal ce s-a întâmplat. Ce le-a reproșat prezentatoarea celor responsabili de tragedie!

Ce a declarat Gabriela Cristea în urma exploziilor de la Crevedia

Cele patru explizii de la stația de GPL din Crevedia, județul Dâmbovița, au șocat o țară întreagă. Mai multe vedete și-au dat și ele cu părerea, pe rețelele sociale, despre cele întâmplate, unele dintre ele fiind șocate de faptul că deși au trecut opt ani de la Colectiv, țara noastră nu are nici acum spitale în care să își trateze marii arși. O parte dintre victimele exploziilor au fost transportate în spitale din străinătate, deoarece în România nu ar fi avut o șansă la viață, iar acest lucru a generat și mai multe comentarii.

Una dintre persoanele publice care a avut ceva de reproșat mai ales responsabililor pentru această tragedie a fost nimeni alta decât Gabriela Cristea. Vedeta s-a întrebat cum pot trăi familiile celor răniți cu această dramă sau cum pot dormi noaptea cei vinovați de cele întâmplate. De asemenea, este conștientă că anumite persoane vor plăti, dar asta nu înseamnă că nu au distrus pe viață niște oameni nevinovați, cum ar fi pompierii trimiși la datorie, care au fost prinși în cea de-a doua explozie.

Partenera de viață a lui Tavi Clonda este revolvată și îi este greu să creadă că s-a ajuns într-o asemenea situație, doar pentru că unii au preferat să se gândească la banii pe care îi băgau în buzunar, ci nu la viețile oamenilor. La final, a transmis că tehnologia poate fi de mare ajutor, dar poate distruge totul în același timp.

Nu este singura care și-a exprimat opinia dură despre tragedia de Crevedia, pentru că același lucru l-au făcut Oana Roman, Dan Negru, Maia Morgenstern, Maria Cârneci, dar și mulți alții.

„Cum trăiești după o asemenea dramă? Și mă refer aici la cum trăiesc soțiile sau soții celor care sunt răniți acum. Ma gândesc însă cum reușesc să mai doarmă cei care sunt responsabili de o asemenea tragedie, de o asemena situație. Cum mai pun capul pe pernă? Cum mai reușesc să meargă mai departe auzind în urma lor strigătelor de ajutor ale celor pe care i-au nenorocit pe viață? E complicat și nu vreau să intru în polemică vis-a-vis de treaba asta. Știu, vor cădea niște capete, vor fi oameni care vor plăti pentru tragedia asta. Pentru că este normal să se întâmple așa. Dar mă gândesc… în momentul în care tu spui: ”Lasă că merge! Merge să facem și așa!”.
Chiar dacă știi că îi pui pe mulți oameni într-o situație periculoasă. Am senzația că ne gândim mai degrabă la noi și la binele buzunarului nostru și mai putin la cum ar putea să-i afecteze pe cei din jurul nostru acțiunile noastre periculoase.Ar trebui cumva să ne trezim! Trăim într-o perioadă în care tehnologia ne poate ajuta, dar ne poate și distruge în același timp”, a transmis Gabriela Cristea, pe Facebook.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---