Showbiz

Gabriela Cristea, avort la 19 ani. Soția lui Tavi Clonda și-a înșelat partenerul: „Am stat internată în spital câteva zile”

schedule 17 iun. 2023, 11:10

Gabriela Cristea, avort la 19 ani.  Soția lui Tavi Clonda și-a înșelat partenerul: „Am stat internată în spital câteva zile”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a făcut niște declarații despre anumite situații complicate prin care a trecut, acum mai mulți ani, în fața cărora fanii săi au rămas muți de uimire. Soția lui Tavi Clonda nu doar că și-a înșelat partenerul de viață, dar a făcut și un avort la vârsta de doar 19 ani.

Gabriela Cristea a făcut avort la aproape 19 ani

Gabriela Cristea trăiește, după cu toată lumea știe, o poveste de dragoste cu Tavi Clonda. Cei doi au simțit, încă de la bun început, faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar odată cu trecerea timpului și-au întemeiat o familie frumoasă. De fiecare dată, cei doi au fost sinceri cu faniii lor cărora le-au vorbit atât despre lucruril bune din viața lor, cât și despre cele care nu erau nici pe departe așa. Deși au impresia că știu totul despre ei, sunt foarte multe aspecte pe care au preferat să le țină departe de ochii curioșilor, dar nu pentru totdeauna.

Ei bine, la un moment dat, ea a simțit nevoia să își descarce sufletul în fața oamenilor care o urmăresc de la începutul carierei sale și le-a vorbit despre una dintre experiențele sale din trecut. Aceasta a fost scurtă și la obiect, spunându-le oamenilor că a înșelat o singură dată în viața sa și totul s-a întâmplat o singură lună, fiind după cum chiar ea a zis că a fost cea mai grea lună din viața sa, fiind de părere că era un efort prea mare pentru ea și nu a mai putut face față, așa că a decis să renunțe. A învățat, pe atunci, faptul că a înșela nu este floare la ureche, așa cum ar crede mulți.

„Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea. Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: „Stop! Până aici” , a declarat Gabriela Cristea, la Antena Stars.

Asta nu este tot. Partenera de viață a lui Tavi Clonda a mai povestit și că, înainte de a împlini frumoasă vârstă de 19 ani, a rămas însărcinată. Din păcate, vedeta nu a putut păstra copilul, pentru că au existat anumite complicații și a fost nevoită să facă avort. A stat în spital pentru câteva zile, iar mai apoi viața sa a revenit la normal. Acum, îndrăgita are două fiice, pe nume Iris și Victoria, pe care le iubește enorm și de creșterea cărora se ocupă alături de soțul ei.

 „ Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, a mai povestit soția lui Tavi Clonda, la Kanal D.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---