Showbiz

Tavi Clonda și-a pus soția la punct. Declarații controversate despre kilogramele în plus: „Mai întâi trebuie să slăbească”

schedule 03 feb. 2024, 10:51

Tavi Clonda și-a pus soția la punct. Declarații controversate despre kilogramele în plus: „Mai întâi trebuie să slăbească”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Tavi Clonda și-a pus soția la punct și și-a exprimat opinia dură, fără a sta prea mult pe gânduri. Acesta este de părere că Gabriela Cristea ar trebui să slăbească. Iată ce a mai declarat!

Tavi Clonda, despre kilogramele în plus ale Gabrielei Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie care durează de ani buni, sunt fericiți și recunoscători pentru cele două fiice pe care le au împreună, dar asta nu înseamnă că în relația lor nu există neînțelegeri. Recent, el a vorbit despre familia lor, despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima vreme, dar și despre kilogramele în plus pe care le are soția sa de care crede că ar trebui să scape.

Prezentatoarea are mai multe probleme de sănătate, dar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, a fost nevoită să stea câteva zile la pat și să lipsească de pe micile ecrane, pentru a se repune pe picioare. Toate aceste probleme au împiedicat-o să își trăiască viața așa cum o făcea înainte și implicit să se apuce de o dietă, pentru a ajunge la trupul pe care îl avea în urmă cu mai mulți ani.

Tavi Clonda este conștient că în viața partenerei sale de viață va fi nevoie de mai multe schimbări, inclusiv de alimentație, dar în același timp consideră și că ar trebui să se apuce de sport. Are mare încredere în ea că va reuși să își facă un program pe care să îl respecte cu strictețe, pentru că este o femeie ambițioasă, care reușește mereu ceea ce își propune, oricât de greu i-ar fi.

Recent, aceștia s-au bucurat și de o vacanță de vis în afara țării alături de fiicele lor, problemele pentru ei începând după revenirea în țară.

„Iris mai trage un pic cu otita. Gabriela s-a întors la muncă. Au avut o bacterie, un stafilococ, iar la fetiță s-a dus și la ureche. Eu și Victoria n-am avut nimic. Am venit din vacanță, iar în două zile s-au îmbolnăvit. Trebuia să mergem mai devreme la doctor, să-i dăm antibioticul mai devreme. Peste două săptămâni, trebuie să ajungem iar la control.
O săptămână am tras cu ea, cu febră. Și Gabi a fost cam la fel. Eu când am fost mic, m-am operat și de polipi și de amigdale. Să vedem și ce facem cu ea. Dacă te operezi când ești mic, te refaci mai repede. Cred că nu vom ajunge acolo, dar trebuie să fim atenți. Am fost la mai mulți medici cu ea. Nu ne ducem doar la unul. Așa facem de fiecare dată.
Important e să fim sănătoși. Când e Gabriela bolnavă, nu-ți vine să mai faci nimic. Trebuie să-și facă un program, o dietă. Mai întâi trebuie să slăbească, apoi să facă și sport. Încercăm să ne organizăm și pe partea asta. Dar ușor, ușor, să nu ne obosim prea tare”, a declarat Tavi Clonda, conform cancan.ro.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---