Showbiz

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar în Maldive. Au fost în pericol de moarte: „Simțeam că nu mai ajungem la mal”

schedule 12 ian. 2024, 11:17

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar în Maldive. Au fost în pericol de moarte: „Simțeam că nu mai ajungem la mal”
Sursa foto: Instagram Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au plecat în Maldive, pentru că simțeau nevoia de o vacanță la începutul anului alături de fiicele lor. Aceștia au trecut prin clipe de coșmar, în timp ce se aflau în largul oceanului.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, vacanță de coșmar

Gabriela Cristea, Tavi Clonda și cele două fiice ale lor se află de câteva zile în Maldive. Cei doi soți și-au dorit să aibă parte de câteva zile libere, departe de casă, dar întreaga vacanță s-a transformat într-un adevărat coșmar în ziua în care au decis să meargă cu barca pe Oceanul Indian, pentru a vedea apusul și delfinii în larg.

La mijlocul traseului, au început niște valuri mari și puternice, iar barca nu făcea altceva decât să se miște în toare părțile, moment în care întregul echipaj s-a panicat, iar ei s-au simțit în pericol de moarte. Căpitanul le-a zis că trebuie să se întoarcă la mal, pentru că valurile începeau să crească și le puneau în pericol viețile. Gabriela Cristea crede că au avut noroc că fetele lor dormeau și că nu și-au dat seama de ceea ce se petrecea.

„Am plecat să vedem apusul și, în același timp, să încercăm să vedem și delfinii în larg, în Oceanul Indian, dar, pe la mijlocul traseului, au început valurile care deveneau din ce în ce mai mari și din ce în ce mai puternice. Încet, încet, barca să se închidă- mai întâi ușile din față și, încet, încet, tot echipajul s-a strâns acolo în față, lângă căpitan.
Lumea, la început, părea să fie calmă, dar valurile păreau să se întețească din ce în ce mai mult, și atunci căpitanul a făcut stânga-mprejur și ne-a spus tuturor că trebuie să ne întoarcem la mal. Valurile continuau să crească. Norocul nostru a fost că fetele au adormit amândouă și nu au simțit momentele acestea de legănat”, a transmis Gabriela Cristea, pe Facebook.



Din reacțiile pe care echipajul le avea și-au dat seama că situația nu era tocmai una roz, dar aveau speranțe din ce în ce mai mari că vor anunge în siguranță la mal, iar când au atins pământul la final, au realizat cât era de important. Nimic nu mai conta în clipa aceea în afară de faptul că erau în viață,

„Încet, încet am ajuns și aproape de mal. Totuși, unul dintre membri echipajului tot vorbea la telefon și asta ne-a dat un soi de panică, pentru că întotdeauna pleca de lângă noi de parcă am fi înțeles vreunul din noi vreo iotă din limba pe care o vorbea el.
Era clar că situația nu era tocmai roz i barca începea să se clatine iarăși. Simțeam că nu mai ajungem la mal, ăsta era sentimentul, dar începea să se zărească țărmul. Când am văzut pământ… noi l-am simțit la adevărata valoare. Într-adevăr, am văzut petecul acela de pământ și am zis gata, suntem aproape. Ce să vezi, când ne-am apropiat de mal nu mai era nici pic de val, totul era liniștit și frumos (…)”, a mai zis vedeta.

SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---