Showbiz

Dumitru Dragomir compară explozia de la Crevedia cu o bombă atomică: „Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat”

schedule 29 aug. 2023, 11:03

Dumitru Dragomir compară explozia de la Crevedia cu o bombă atomică: „Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat”
Sursa foto: YouTube FANATIK RO

Dumitru Dragomir a comparat explozia de la Crevedia cu o bombă atomică, în cel ma recent interviu pe care l-a acordat. Acesta a explicat faptul că îl deranjează ideea că Arafat a fost scos vinovat pentru toate astea și a recunoscut că nu a văzut în viața sa așa ceva. Iată ce a mai zis!

Dumitru Dragomir, despre exploziile de la Crevedia

Sâmbătă seara, mai multe explozii puternice au avut loc la stația GPL din Crevedia, de pe urma cărora zeci de persoane au fost rănite, iar alte două și-au pierdut viața, dintre care 39 de persoane erau pompieri trimiși la datorie, să stingă focul. Toată țara a fost șocată de cele întâmplate acolo, iar mii de oameni au fost revoltați de faptul că nici acum în țară nu există spitale care să trateze arșii, aceștia fiind trimiși în străinătate, pentru a li se oferi o a doua șansă la viață.

Unul dintre cei care au avut reacții dure din cauza tragediei de la Crevedia a fost Dumitru Dragomir care a comparat, fără să stea prea mult pe gânduri, explozia cu o bombă atomică și i se pare ireal ce s-a întâmplat. Cel mai tare l-a deranjat, însă, faptul că Arafat a fost scos vinovat, la finalul zilei.

“Nu a știut nimeni că mai e unul plin în pământ, aia a fost bombă atomică. Ai văzut fumul acela, parcă era bombă atomică, nu am văzut în viața mea așa ceva. Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat că a sărit aia în aer. Mă uitam la televiziuni mari, la televiziuni serioase. Băi oameni buni, după ce că el a fost prezent acolo.“, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Mai apoi, fostul șef al LPF a sărit în apărarea lui Arafat, spunând că a fost prezent acolo cu pompierii, fără să aibă ce să facă și că, de fapt, ei sunt eroii. Un alt lucru pe care l-a adus în discuție este legat de comentariile oamenilor cum că dacă Ponta și-a dat demisia după Colectiv, așa ar trebui să procedeze și Ciolacu la momentil actual. După părerea lui Dumitru Dragomir, de fiecare dată când are loc o tragedie, se caută un vinovat din dorința de a calma opinia publică, dar cel mai important este pentru el ca România să aibă spitale în care să își trateze arșii, pentru că deși au existat împrumuturi de miliarde de euro, nu s-a făcut nimic.

„A fost prezent cu pompieri, iar la pompieri nu are voie nimeni să le zică ce să facă, pentru că nu știe ce e acolo. Nu poți să-i dai sarcini. Improvizezi sa scapi cu viață și să îl salvezi și pe celălalt. Pe timp de pace, cei mai mari eroi sunt pompierii. Întră în foc acolo. Ca să-l scoți pe Arafat vinovat, o avea omul greleșile lui dar nu e normal. Majoritatea presei spune că dacă Ponta și-a dat demisia pentru Colectiv, de ce nu își dă și Ciolacu pentru același lucru acuma. Ponta mi-a făcut mie foarte mult rău, dar el nu a avut nicio vină la Colectiv. Ală care a fost primar, Piedone care a stat un an la pușcărie, cum l-a băgat și pe Năstase la pușcărie pe emoție colectivă. 
Căutăm repede un vinovat ca să liniștim opinia publică. Hai băi, fratele meu, să facem spitale, spitale pentru arși, hai să facem autostrăzi. Ne-am împrumutat de 100 de miliarde și nu am găsit să facem de o autostradă de aici la Oradea sau de aici la Timișoara. Ne-am împrumutat de 100 de milarde de euro, nu am făcut un spital de arși”, a mai zis el, pentru sursa citată anterior.




SONDAJ

Folosiți variantele de round-up și cashback ca să economisiți bani?

Da: 7 voturi
Nu: 19 voturi
Trebuie sa alegeti minum un raspuns!
Trebuie sa alegeti un raspuns!
Camp obligatoriu!

26 useri au trimis feedback

EUR
EUR: 4.9765 RON
-0.00020
USD
USD: 4.6373 RON
0.00130
GBP
GBP: 5.8018 RON
0.00490
HUF
HUF: 1.2662 RON
0.00090
BGN
BGN: 2.5444 RON
CHF
CHF: 5.0832 RON
0.00110
Convertor valutar

Rezultat: ---